Skup o E. Gerner

HDP obilježava devedeseti rođendan glumice Elize Gerner

eliza gerner
robert anić/pixell
01.11.2010.
u 11:19

Devedeseti je rođendan proslavila 30. kolovoza, a u srijedu će joj Hrvatsko društvo pisaca u kući Arko u Zagrebu upriličiti skup. Riječ je o glumici i spisateljici Elizi Gerner o kojoj će govoriti V. Visković, A. Lederer, B. Senker

Velika hrvatska glumica i spisateljica rođena u Somboru Eliza Gerner još je 30. kolovoza proslavila devedeseti rođendan koji će ove srijede obilježiti i njeno Hrvatsko društvo pisaca. Skup će u podne u kući Arko na Gornjem gradu otvoriti predsjednik HDP-a Velimir Visković, a nakon njega govore Ana Lederer, Sibila Petlevski, Helena Sablić-Tomić, Bruno Kragić, Tomislav Brlek, Boris Senker, Božo Rudež, Igor Mrduljaš, Branislav Glumac, Lucija Ljubić, Marija Mrčela i Ozren Prohić. Eliza Gerner bila je supruga velikog glumca i redatelja Tita Strozzija, a napisala je pet memoarskih knjiga, od knjige “Osvrnuh se sjetno”, “Oproštaj s Gvozdom”, “Oteto zaboravu”, “Kazalište kao sudbina” i “U sjeni stoljeća koje odlazi”.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije