Humanitarni koncert

Kvartet Rucner svira za žrtve strašnog potresa u Japanu

Kvartet Rucner
arhiva VL
22.03.2011.
u 12:37

"Još su nam u sjećanju prekrasni trenuci i ovacije koje smo dobili na koncertnoj turneji u Japanu. Na skroman način želimo održati humanitarni koncert posvećen žrtvama potresa u Japanu“, rekli su članovi Gudačkog kvarteta Rucner

Zagreb će uskoro dobiti prvi koncert u Hrvatskoj koji je posvećen žrtvama potresa u Japanu. U dvorani Hrvatskog glazbenog zavoda Gudački kvartet Rucner u suradnji s Apriori Music 6. travnja (u 20 sati) svira za žrtve potresa. Posvetit će im  prvi koncert svog ciklusa „4 godišnja doba“ - „Proljeće“.

„Još uvijek su nam u sjećanju prekrasni trenuci i ovacije koje smo dobili na koncertnoj turneji u Japanu. Na skroman, ali dostojanstven način želimo održati humanitarni koncert posvećen žrtvama potresa u Japanu“, rekli su članovi  Gudačkog kvarteta Rucner. Posebnost ovog koncerta bit će i izvođenje odabranog djela jednog od japanskih autora klasične glazbe. Sva prikupljena sredstva donirati će se sukladno uputama Veleposlanstva Japana u Republici Hrvatskoj.

Gradski ured za kulturu Grada Zagreba, podržavajući ciklus, pridružio se ovom humanitarnom koncertu donacijom dvorane.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije