Koncert

Leo Nucci i Zagrebačka filharmonija za pokojnog Šuteja

Leo Nucci i Zg filharmonija, najava
arhiva VL
26.11.2010.
u 14:54

Najveći svjetski bariton Leo Nucci i Zagrebačka filharmonija održat će koncert 14. prosinca u sklopu humanitarne akcije “Korak u život”

Leo Nucci i Zagrebačka filharmonija održat će koncert u KD V. Lisinskog 14. prosinca (20 sati) u sklopu humanitarne akcije “Korak u život”. Najveći svjetski bariton Leo Nucci donirao je svoj nastup u spomen na pokojnog maestra Vjekoslava Šuteja. Koncert su predstavili ravnatelj Zagrebačke filharmonije Miljenko Puljić, ravnatelj KD Lisinski Dražen Siriščević, predsjednik Rotary kluba Zagreb Kaptol Romano Bolković i glasnogovornik akcije Gordan Kožulj. – Zagrebačka filharmonija uvijek se rado odaziva humanitarnim povodima dokazujući to u mnogim prigodama na velikim koncertima s brojnim međunarodno priznatim zvijezdama i glazbenicima. Tisuće ljubitelja vrhunske glazbe rado se sjeća koncertne večeri za maestra Vjekoslava Šuteja i Zakladu Ana Rukavina, kao i prošlogodišnjega božićnog koncerta s Joséom Carrerasom - kojim se Zagrebačka filharmonija priključila dobrotvornom projektu Korak u život u suradnji s Rotary klubom Zagreb Kaptol – rekao je ravnatelj Zagrebačke filharmonije Miljenko Puljić najavljujući ovaj veliki glazbeni događaj. Uz veliki koncert „Korak u život“ ove godine ide i velika kampanja na Facebooku. Za svaki „like“ grupe Korak u život donatorski pool humanitarne akcije Korak u život donira 1 kunu. Osim na Facebooku i kupnjom ulaznica za koncert sredstva za stipendije skupljaju se izravnim donacijama sponzora i pozivima na humanitarni broj telefona 060 9009.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije