ISPRAVAK NETOČNOG NAVODA

Nicole Kidman: Ne sramim se 'Australije'

14.01.2009.
u 13:25

Hollywoodska diva Nicole Kidman rezolutno je odbacila medijske napise da je "propala u zemlju od srama" nakon gledanja svoga novog filma "Australija". Crvenokosa glumica tvrdi da su mediji njene izjave pogrešno protumačili.

U epskom spektaklu Baza Luhrmanna Nicole glumi hirovitu, ali odlučnu lady Saru Ashley kojoj potraga za nevjernim suprugom po australskim bespućima donese pravu ljubav u zagrljaju goniča stoke kojeg glumi Hugh Jackman.

Kidman je u intervjuu za sydneyski radio 2day FM izjavila da se ne može s ponosom osvrnuti na svoj rad u tom filmu te da se s istim nije mogla "emotivno povezati", no sada je okrenula ploču tvrdeći da su njene izjave izvučene iz konteksta te da su se odnosile na njen cjelokupni opus.

Njenoj glasnogovornici, pak, teško je povjerovati da su neki mediji "pali na ovu foru". Bilo kako bilo, kritika većinom nije mazila "Australiju", a s obzirom na to da ni film ni njegovi glavni protagonisti nisu konkurirali za Zlatni globus i ostale nagrade struke, teško da će ostvariti značajniji uspjeh na skorašnjoj dodjeli Oscara.

(M.Mik.)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije