Jinxi na vinilu

Novi album Jinxa ''Diksilend'' na vinilu

jinx
18.04.2011.
u 14:51

Album ''Diksilend'' naći će se u vinilnom izdanju nekoliko mjeseci nakon izlaska CD-a

Vinilno izdanje albuma grupe Jinx ''Diksilend'' bit će u prodaji, a ploča će biti i službeno predstavljena u Dallas music shopu 20. travnja u 18 sati. U 19 sati u klubu Kota bit će predstavljen i najnoviji videospot ''Čuvaj me, ne daj me''.

Predstavljanje ploče po promotivnoj cijeni i potpisivanje ploča odvijat će se u Dallas music shopu u Zagrebu, a svi kupci albuma ''Diksieland'' besplatno će dobiti i njihov album ''Jinx live''. Najbrži i najsretniji od okupljenih na dar će dobiti i ulaznice za idući glazbeni događaj Višestruki Tuborg Eargazm u Zagrebu 6. svibnja, na kojemu će nastupati i Jinxi. Jinxi su nebrojeno puta potvrdili svoju glazbenu kvalitetu, a vinilnom verzijom ostaju vjerni svojim idejama, što je činjenica koju će njihovi obožavatelji znati cijeniti. Poslije predstavljanja ploče Jinxi se sele u klub Kota u kojemu će predstaviti svoj najnoviji videospot za pjesmu ''Čuvaj me, ne daj me'' u režiji Andreja Korovljeva. Videospot je sniman na zagrebačkom Glavnom kolodvoru, a premijerno će biti prikazan 9. svibnja na MTV-u.

Nakon promocije Jinxi idući vikend sviraju u klubu Quasimodo u Splitu gdje će odraditi čak dvije svirke.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije