OBN-ov voditelj u zatvor zbog štipanja za stražnjicu

26.11.2008.
u 17:48

Sarajevski televizijski voditelj Dragan Marinković Maca dobio je šest meseci zatvora, te dvije godine uvjetne kazne zbog toga što je 14. prosinca 2005. u svom televizijskom šou, na tržnici Ciglane u Sarajevu ponudio prolazniku Zdenku Jovanoviću 20 konvertibilnih maraka da prolaznicu Amelu Dervišević, uhvati za stražnjicu.

Za sitan novac prolaznik je posegnuo za “oblinom”, što je i prikazano u emisiji Televizije OBN “One man show - Niko kao ja”. Nedugo zatim oštećena Amela podnijela je kaznena prijavu, u kojoj je navela da joj je narušen ugled, posebno pred djecom i suprugom, smanjeno samopoštovanje te samopouzdanje i povjerenje u druge ljude. Poznati voditelj ne to je odgovorio:

- Čitao sam zakon i kod seksualnog uznemiravanja pronašao djela kao što su incest ili silovanje, ali ovo što je meni stavljeno na teret - nisam pronašao. Iznenađen sam, da ne kažem zgrožen - rekao je u svojoj obrani Marinković.

Zbog želje da zabavi gledatelje, a javnosti pokaže kako će, tvrdi Maca, ljudi iz BiH za 20 KM napraviti bilo što, voditelj je optužen za seksualno zlostavljanje, a televizija OBN u roku od mjesec dana postat će lakša za 20.000 KM. (vpe)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije