Profil Megastore

"Ogledi u ekstazi" i eseji iz Playboya na Sajmu knjiga

perišić
arhiva
27.05.2011.
u 12:50

Danas će se na Zagrebačkom sajmu knjiga predstaviti eseji o seksualnosti i erotici, ali i knjige pape Benedikta XVI.

Današnji program na Zagrebačkom danu knjiga započinje predstavljanjem nove knjige Borisa Perića "Ogledi o ekstazi" u izdanju VBZ-a.

Riječ je o zbirci eseja što ih je od 2007. godine pisac redovito objavljivao u hrvatskom izdanju mjesečnika Playboy. Eseji su to na temu seksualnosti, erotike, ali i religije, droge, kulinarstva, kolektivne imaginacije... Knjigu će predstaviti Borivoj Radaković, Tomislav Pletenac i Željko Ivanjek.

U 18 sati bit će predstavljeno nekoliko knjiga pape Benedikta XVI. izdanih u nakladi Kršćanske sadašnjosti.O knjigama će govoriti Željko Tanjić i Stjepan Brakitić.

Najnovija knjiga Roberta Perišića "Uvod u smiješni ples", izdana u nakladi Profila, bit će predstavljena u 19.30 sati. Nakon nagrađivanog i prevođenog romana "Naš čovjek na terenu", Robert Perišić u novoj knjizi piše autobiografski inspirirane „autofabule“. Piše o odrastanju u okružju turizma, dolasku u veliki grad na studij, o podstanarstvu i putovanjima i još mnogočemu. Knjigu će predstaviti Boris Postnikov, Zoran Ferić i Drago Glamuzina.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije