Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOK ALFA JUKEBOX

Povodom otvorenja BOK Festa, u Bjelovaru se sprema pravi koncertni spektakl!

Foto: Alfa Radio
1/7
25.04.2024.
u 10:21

"Koncert smo prvi put u Bjelovaru održali lani i to se pokazalo kao pun pogodak. I ove godine držimo se provjerenog recepta, izvodimo domaće hitove osamdesetih i devedesetih koje su odabrali slušatelji Alfa radija."

U Bjelovaru se od 26. travnja do 9. svibnja 2024. održava 21. izdanje Bjelovarskih odjeka kazališta, festivala poznatijeg kao BOK Fest. Ove godine publika će uživati u desetak odličnih predstava domaćih i stranih kazališta, ali i u brojnim popratnim događanjima, među kojima svakako valja istaknuti BOK Alfa Jukebox. Riječ je o koncertu kojim se na neki način otvara festival i na kojem, uz poznate glazbenike, nastupaju i glumci.

Stiže i Tajči

-Naša publika već zna kako glume, a sada će imati priliku čuti i kako pjevaju Mila Elegović, Enis Bešlagić, Jelena Perčin, Vedran Mlikota, Ana Uršula Najev, Filip Šovagović i Erna Rudnički. Naravno, i ja ću se uhvatiti mikrofona – otkrio nam je Goran Navojec, umjetnički direktor BOK Festa.

Foto: Alfa Radio

Glumačkim asevima na pozornici će se pridružiti i brojni glazbenici, a koncertom će ravnati naš poznati skladatelj i gitarist Ante Gelo.

-Koncert smo prvi put u Bjelovaru održali lani i to se pokazalo kao pun pogodak. I ove godine držimo se provjerenog recepta, izvodimo domaće hitove osamdesetih i devedesetih koje su odabrali slušatelji Alfa radija. Uz glumce, na pozornici će nastupiti bjelovarskoj publici već dobro poznati glazbenici Jure Brkljača, Bruna Oberan, Iva Ajduković, Davor Lovrić, Mario Mikor, Sven Pocrnić i Dijana Čerčić Škreblin. Posebno mi je drago što mogu najaviti kako će nam se na pozornici pridružiti i velika zvijezda devedesetih Tatiana Cameron Tajči – istaknuo je Ante Gelo.

Osim publike, druženje u Bjelovaru jedva čekaju i sami izvođači, od kojih su neki redovni bjelovarski gosti. Poput Enisa Bešlagića koji na festival stiže s monodramom "Da sam ja neko".

Foto: Alfa Radio

U Bjelovaru kao kod kuće

-Na BOK Festu sam od samih početaka. Četiri puta sam nastupao u predstavama, no i kad ne nastupam, dolazim. Moglo bi se reći da sam u Bjelovaru više domaćin nego gost. Jako se veselim Bok Alfa Jukeboxu – poručio je Bešlagić.

Suorganizator ovog glazbenog spektakla je Alfa radio koji se sluša u čitavoj središnjoj Hrvatskoj, no sjedište mu je upravno u Bjelovaru. -BOK Fest je događaj kojim se svi mi Bjelovarčani itekako ponosimo, a Goran Navojec, umjetnički direktor festivala, od prvog je dana zaštitni glas Alfa radija. Stoga je nekako bilo prirodno da i mi damo svoj doprinos organizaciji BOK Festa. Drago nam je što je koncert iza kojeg stojimo naišao na odličan odaziv publike – rekla je direktorica Alfa radija Danijela Vusić. BOK Alfa Jukebox održat će se u subotu, 27. travnja, na bjelovarskom paviljonu, s početkom u 21 sat, a na pjevačko-glumački glazbeni spektakl svi su dobrodošli.

Prepoznajete li hrvatske nacionalne parkove samo po fotografiji?

1/9

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije