Za mlade kreativce

Učenici su pozvani na natječaj "Dizajniraj svoju bilježnicu"

Dizajniraj svoju bilježnicu
arhiva VL
12.01.2011.
u 11:27

Natječaj je namijenjen učenicima grafičkih i umjetničkih škola, a najbolje će radove izbrati stručni žiri u kojem je i dizajner Boris Ljubičić

Poduzeće Mar-Mar pokrenulo  je akciju. „Dizajniraj svoju bilježnicu“. To je natječaj za učenike grafičkih škola i škola primijenjene umjetnosti, a provodi se uz potporu  Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa te uz potporu Grafičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Odabir grafičkih rješenja obavit će stručni žiri  sastavljen od uglednih stručnjaka s područja dizajna i umjetnosti, predstavnika Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa te Grafičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu: dizajner Boris Ljubičić, dekanica Grafičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Diana Milčić, prof. Koraljka Sopta, voditeljica znanstvene infrastrukture iz uprave za zajedničke programe Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, prof. Jelena Bračun, suosnivačica udruge OPA i stručna urednica za likovnu kulturu u Školskoj knjizi, Gordana Marković, grafička dizajnerica i Mario Tica, izvršni direktor Mar-Mar d.o.o.

Najbolji radovi pristigli na ovaj natječaj bit će nagrađeni, a radovi će biti izloženi u Školi primijenjene umjetnosti i dizajna u Zagrebu. Sve detalje natječaja potražite na Mar-Marovoj internetskoj stranici.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije