13 umjetnika

Otvorena izložba "Umjetnik na odmoru" u MSU

umjetnik na odmoru
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
1/19
05.09.2015.
u 23:26

Na drugom katu prostora za povremene izložbe predstavit će se 13 umjetnika, a oni su: Verbumprogram (Srbija), Autopsia (Češka), Teresa Tyszkiewicz (Francuska), Ewa Partum (Njemačka), Przemysław Kwiek (Poljska), Guia Rigvava (Austrija), Jan Steklik (Češka), Michail Grobman (Izrael), Vadim Fiškin (Slovenija), Deimantas Narkevičius (Litva), Miloš Šejn (Češka), Srečo Dragan (Slovenija), Milan Adamčiak (Slovačka)

Izložba "Umjetnik na odmoru" otvorena je u Muzeju suvremene umjetnosti.

Na drugom katu prostora za povremene izložbe predstavit će se 13 umjetnika, a oni su: Verbumprogram (Srbija), Autopsia (Češka), Teresa Tyszkiewicz (Francuska), Ewa Partum (Njemačka), Przemysław Kwiek (Poljska), Guia Rigvava (Austrija), Jan Steklik (Češka), Michail Grobman (Izrael), Vadim Fiškin (Slovenija), Deimantas Narkevičius (Litva), Miloš Šejn (Češka), Srečo Dragan (Slovenija), Milan Adamčiak (Slovačka).

Njih trinaestero ljetovalo je u Poreču ove godine, u hotelima tvrtke Valamar Riviera, a djela koja su izložena u MSU-u nastala su upravo tamo. Izložba je otvorena do 12. rujna 2015.

>>Gorgona je intelektualni i umjetnički svjetionik i danas

>>Provokacija u umjetnosti većini je veleizdaja svega hrvatskog

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije