Victoria zaštitno lice donjeg rublja Armani

30.10.2008.
u 18:01

Nakon Davida Beckhama, koji je već neko vrijeme zaštitno lice Armanijeva muškog donjeg rublja, slavni stilist odlučio je da nogometaševa 34-godišnja supruga Victoria postane zaštitno lice ženskoga rublja s Armanijevim potpisom. Bivša spajsica tako će se naći u reklamnoj kampanji novih modela intimnog rublja za proljeće 2009..

Prihvativši Armanijevu ponudu, već je prionula snimanju na elitnim lokacijama u Malibuu, a fotografije potpisuju Mert Alas i Marcus Piggot, modni fotografi koji su za Armanijevu kampanju snimili i njezina supruga Davida. O izboru Posh Spice za zaštitno lica nove linije intimnog rublja, Giorgio Armani je izjavio da će Victoria kao ikona stila, te dinamična i slavna žena, sigurno njegovu kampanju učiniti uspješnom.

Također, ovo nije prvi put da se pojavljuje kao model. Prva manekenska iskustva stekla je prije nego što se posvetila pjevačkoj karijeri, a prije četiri godine i sama je dizajnirala liniju luksuznog jeansa. Baš kao i sada o Victoriji, Armani je, kad je izabrao njezina supruga za reklamiranje donjeg rublja, izjavio kako je nogometaš ikona modernog doba, muškarac istančana ukusa, koji postavlja nove modne trendove. P

rema Armanijevu mišljenju, sve do Davida Beckhama, nogometaši nisu privlačili pažnju javnosti svojim modnim stilom. (Ma. M.)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije