Fino i zdravo

Ako vam je dosta iste dosadne pripreme kukuruza, predlažemo novi način!

Foto: Shutterstock
1/2
07.09.2019.
u 07:00

Ovim pravim jesenskim receptom začinjenog i pečenog kukuruza oduševit ćete goste

Planirate druženje, piknik, izlet u prirodu ili samo želite nešto fino pojesti? Donosimo savršeni ljetni recept kojeg možete pripremiti i u vlastitom domu, ali i u prirodi. Za recept je potrebno samo nekoliko sastojaka koji će ovo jelo učiniti posebnim. 

Sastojci: 

- 3 do 4 kukuruza
- manji komad parmezana
- po želji: češnjak, čili, vlasac, peršin

Foto: Shutterstock

Kukuruz očistite i stavite u dobro posoljenu vodu da se kuha. Kada omekša, ostavite ga da se ocijedi pa popržite na gril tavi. Ako ste se odlučili za češnjak, možete ga sitno nasjeckati pa ga utrljati u kukuruz prije nego što ga stavite na gril. Grilani kukuruz ostavite da se kratko prohladi te ga pospite ribanim sirom i začinima po izboru.

Na placu možete kupiti kukuruz, a u videu pogledajte kakvi se ljubavni savjeti mogu čuti:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije