u slast!

Bakalar 'na crveno' s palentom

Bakalar s palentom
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
12.12.2014.
u 09:00

Osim omiljenog "bakalara bianco", u Dalmaciji se priprema i "na crveno".

Badnjak bez bakalara u Dalmaciji teško je zamisliv.

Osim omiljenog "bakalara bianco", priprema se i "na crveno".

SASTOJCI:

kuhani balakar, luk, malo maslinova ulja, nasjeckani češnjak, peršin, papar i sol, palenta

PRIPREMA:

1. Kuhani bakalar dodajte na popečeni luk s maslinovim uljem, kratko popecite i zalijte vodom u kojoj se kuhao bakalar.

2. Dodajte nasjeckani češnjak, peršin, papar i koncentrat rajčica ili pasiranu rajčicu..

3. Poslužite s palentom.

4. Za poseban okus može mu se na kraju dodati grožđice.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije