VEČERNJAKOVE ZVJEZDICE

Bistro Olea, Tučepi: Pizza s tunom – pun pogodak

Tučepi
Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
19.08.2024.
u 10:56

Bistro Olea, Kraj 118, Tučepi

"Savršene pizze, bogate kvalitetnim i finim sastojcima. Bistro za svaku preporuku", ovotjedna je recenzija na Googleu za Oleu, bistro s prostranom terasom, smješten u prvom redu do mora. Osim pizza koje se ovdje peku u krušnim pećima (cijene su od 10,50 do 15,90 eura), koje su razvrstane u tri kategorije – klasične, s maslinovim uljem i gurmanske – i kojih je toliko da je teško odlučiti što odabrati, gosti hvala i njihove koktele.

Od ponude hrane imaju još snackove, poput inćuna u ulju (10,90 eura) te lazanje (13 eura). Prednost je Olee i ta što radi cijeli dan, dok većina restorana otvara tek u 18 sati. Mi smo se odlučili za izgledom i okusom bogatu pizzu s dimljenom tunjevinom, mozzarellom, pestom od kapara, rikulom i drugim dodacima, što je bio pun pogodak.

Ocjene

Izbor i kvaliteta jela 48

(do 50 bodova)      

Izbor i ponuda pića 12

(do 15 bodova)      

Posluga i ljubaznost 10

(do 10 bodova)      

Dojmovi i prostor 17

(do 20 bodova)      

Ukupnost ponude 4

(do 5 bodova)

Ukupno 91

80-87 BODOVA - TRI ZVJEZDICE
88-94 BODOVA - ČETIRI ZVJEZDICE
95 BODOVA I VIŠE - VELIKA ZVIJEZDA

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije