piše žena na Redditu

'Bivši me varao sa sestrom i na kraju ju oženio: Par godina kasnije njih dvoje se ljute na mene zbog puno manje stvari!'

Shuttershock
08.06.2022.
u 20:28

Iako je, kaže, to bila neugodna epizoda za cijelu njenu  obitelj, svi su nekako preko toga prešli i više to ne spominju. Ipak, ona kad god je moguće izbjegava sestru i bivšeg.

Jedna je žena na Redditu ispričala svoju nevjerojatnu priču i pitala za savjet nakon što se sestra naljutila na nju. Razlog je, kaže, što nju i njenog muža nije pozvala na zabavu povodom objave trudnoće; što bi u drugim okolnostima možda bilo opravdano. Ipak, ovdje je, piše ona, riječ o dvostrukim mjerilima.

Ne smeta im velika razlika u godinama, a zbog nje je ostavio ženu nakon 25 godina

1/18

- Dakle ja imam 37 godina i udana sam za Ryana (36). To je moj drugi brak nakon što mi je prvi završio baš zbog spomenute sestre; s kojom me bivši muž prevario i na kraju se s njom oženio godinu dana nakon našeg razvoda. Mene, naravno, nisu pozvali na svadbu - ispričala je.

Iako je, kaže, to bila neugodna epizoda za cijelu njenu  obitelj, svi su nekako preko toga prešli i više to ne spominju. Ipak, ona kad god je moguće izbjegava sestru i bivšeg.

- Nekoliko godina kasnije upoznala sam Ryana i u braku smo već dvije godine. Nedavno sam saznala da sam trudna i odlučila održati malu obiteljsku zabavu s našim roditeljima, njegovom sestrom i još nekoliko bliskih prijatelja. Moja sestra i bivši nisu bili pozvani - rekla je.

Sestra je, kaže, doznala za zabavu i napisala joj poruku kako ju je 'isključila iz obitelji', te kako će ona djetetu biti teta što nije nebitno.

- Pokušala sam joj objasniti zašto nije pozvana i da sam htjela ugodno obiteljsko okupljanje ali nije shvatila poantu, a i mama je stala na njenu stranu, s objašnjenjem da se 'ne možemo zauvijek izbjegavati'. Jesam li ja luda ili? - zaključila je svoj post, a korisnici Reddita su je umirili.

- Ja bih joj rekla da, od kad je spavala s mojim mužem, ni nije dio moje obitelji, ti si očito jako dobra osoba kad s njima uopće razgovaraš nakon toga - napisala joj je jedna žena s kojom su se svi složili, a prenosi Mirror.

Psiholozi otkrili kako se manje svađati s partnerom: Pomaže i odvojeno spavanje!

 

Ključne riječi

Komentara 3

MO
montello
15:57 09.06.2022.

Prekini komjnikaciju s njima

Avatar Tombstone
Tombstone
01:12 09.06.2022.

Dobro da ju nije varal s bratom. U danasnje vrijeme fluidnog roda sve je moguce

ZA
zagabria7
23:53 08.06.2022.

Sestra, brat, tetka, šurjak, zaova. svastika. Luda kuća nitko ništa ne kuži

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije