Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAMJERAJU IM

Muškarac ispričao: 'Susjedi inzistiraju da koriste bazen u mom dvorištu, iako sam više puta rekao ne'

Shuttershock
08.06.2022.
u 13:30

Susjedi su im rekli da su očekivali da će imati pristup bazenu za vikende i da će ponekad moći imati blagdanske zabave uz bazen

Jedan se muškarac nedavno na Redditu požalio kako ga živciraju susjedi koji ga stalno pitaju mogu li se kupati u njegovom bazenu, iako im je već nekoliko puta jasno rekao 'ne'. Kako piše Mirror, u objavi je napisao da su on i supruga nedavno kupili kuću koja je već imala bazen, a ubrzo nakon toga susjedi su ih počeli pitati da ga ponekad koriste; a kada je to odbio bili su zbunjeni te su mu rekli da su im prethodni vlasnici uvijek dopuštali... 

Stjuardesa otkrila stroga pravila i što rade prije ulaska putnika u avion

1/32

Pokušao je, kaže, objasniti da on i supruga vole svoju privatnost i da ne žele nepoznate ljude u vrtu, no susjedi jednostavno ne prihvaćaju ne kao odgovor. 

- Mislili smo da smo se počeli uklapati u novo susjedstvo, no uskoro su nam svi počeli zamjerati što im ne damo da se kupaju u našem bazenu, a došli su i razgovarati s nama i reći da to nije u redu. Objasnili su nam da su očekivali da će imati pristup bazenu za vikende i da će ponekad moći imati zabave uz bazen - napisao je u objavi.

Rekli su mu da su vlasnici prije njih imali djecu koja su se družila s drugom djecom iz susjedstva, te da nikada nije bilo problema s dogovorom oko korištenja bazena. Čak su svi skupa plaćali održavanja bazena. Iako im je bračni par objasnio da oni tako nešto ne žele, susjedi i dalje stalno dolaze i pitaju kada će popustiti, a nude i novce za korištenje i održavanje bazena. 

- Neki dan smo organizirali malo druženje za naše prijatelje i, kako smo bili u dvorištu, neki su se i kupali u bazenu. Ubrzo je jedan od susjeda došao i počeo vikati da nije u redu što drugima puštamo da se kupaju u bazenu, a njima ne. Ponovno sam im rekao da prestanu s time i da ne želimo stalno slušati o bazenu, ali nisu shvatili. Ne znam više što učiniti, uopće se ne osjećamo dobrodošlo u susjedstvo - nastavio je.

Korisnici Reddita ostali su šokirani ponašanjem susjeda, te su podržali njega i suprugu.

- To su neki zaista naporni susjedi, ali nemojte popustiti jer bi se svašta moglo dogoditi ako ih pustite da slobodno hodaju po vašem dvorištu. Ja bih napravila isto kao i vi - napisala je jedna korisnica. 

- Razmislite o tome da stavite znak zabrane prolaza, ali svakako biste trebali nekako zaštititi dvorište ključem. Ako odete van iz grada, mogli bi vam provaliti u dvorište - komentirao je drugi korisnik.

Dva nerazdvojna psića iz skloništa, Peanut i Cashew, vjenčali su se i imali pravu ceremoniju ❤ 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije