ZAŠTITA OKOLIŠA

Čuvajte prirodu: Pridružite se Velikoj eko akciji 24sata

šuma,potok,priroda
Igor Kralj/PIXSELL
11.02.2013.
u 18:55

Čitatelji mogu nominirati lokacije za koje smatraju da im je potrebno čišćenje i tako se priključiti jednoj od 12 akcija u 2013.

Zaštita okolišta važna je, ali često marginalizirana tema zbog čega 24sata u suradnji sa svojim partnerima pokreće Veliku eko akciju kojom želi ukazati na važnost očuvanja okoliša i to pomoću ekoloških akcija čišćenja.

Čitatelji mogu nominirati lokacije za koje smatraju da im je potrebno čišćenje i tako se priključiti jednoj od 12 akcija u 2013.! Želite li sudjelovati, registrirajte se kao korisnik 24sata.hr, kliknite na "Prijavu lokacije" i unesite sve potrebne podatke. Među predloženim lokacijama bit će odabrano šest primorskih i šest kontinentalnih, a već u veljači kreću akcije čišćenja na terenu, o čemu ćete moći čitati na stranicama 24sata. U reportažama s odabranih lokacija čitatelji će moći vidjeti kako su one izgledale prije, a kako nakon čišćenja.

Nominiranje lokacije jednostavno je. Sve što trebate je proći kroz tri jednostavna koraka:

1. Ako već niste, registrirajte se kao korisnik 24sata jer samo registrirani korisnici mogu nominirati lokacije

2. Kliknite na Prijavite lokaciju za akciju’

3. Upišite sve potrebne podatke o lokaciji, označite je na karti i priložite fotografije I to je to!

Svaki registrirani korisnik može prijaviti neograničeni broj lokacija, a ovo su podaci koji će vam trebati prilikom ispunjavanja prijave:

1. Okvirna površina lokacije

2. Opis terena

3. Vrsta otpada koji zagađuje područje koje nominirate

Bitno je da fotografije koje prilažete budu u vašem vlasništvu ili da imate pravo na njihovo korištenje jer 24sata neće odgovarati za bilo kakvu nastalu štetu ili eventualno potraživanje od strane treće osobe. Veliku podršku u akciji čišćenja Hrvatske pružaju partneri 24sata: Vip, kao generalni partner akcije i ponosni sponzori: Janaf, Ina i Opel.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?