Ovaj mjesec se po većini kuća širi miris pečenog biskvita, šećera, čokolade i cimeta jer se priprema mnoštvo blagdanskih kolača i slastica. Iako je to vrijeme zabave, smijeha i uživanja, ponekad se pretvori u pravi stres jer u žurbi, da sve ispadne što bolje i da se što više toga napravi, nešto krene krivo.
Najčešće su to neki koraci koji se na prvu čine vrlo jednostavni, pa im se ne posvetimo dovoljno. Jedan od njih je i topljenje čokolade - zanemari se miješanje i u samo nekoliko sekundi ona izgori u loncu.
Da biste to izbjegli ove godine, koristite se lakšom metodom topljenja koja je osvanula na TikToku i zaludjela korisnike.
Napunite lonac vodom i ostavite da proključa, a zatim dodajte čokoladu u originalnom pakiranju. Nakon samo nekoliko minuta potpuno će se istopiti i možete je vrlo jednostavno izliti iz pakiranja u posudu. Osim što nema šanse da zagori, imate i manje posuđa za prati.
Bitno je da pazite pri otvaranju da se ne opečete, prenosi Nine.
@hennabyrumaisah #meltedchocolate #lifehack #PerfectMarcJacobs ♬ original sound - Paul Lee Hiley
Mazali ste svinjsku mast na kruh i danas je jedete? Bit će vam žao da ovo niste znali ranije