rezervirajte na vrijeme

Do kraja veljače i do 30 posto jeftinije ljetovanje na Jadranu

Jadran
Foto: Atlas
21.02.2014.
u 10:32

Ponuda je prilagođena različitim zahtjevima putnika, od ljetovanja za obitelji, parove, seniore...

Prošlog tjedna izašao je novi katalog putničke agencije Atlas “Ljeto u Hrvatskoj”.

Ponuda je prilagođena različitim zahtjevima putnika, od ljetovanja za obitelji, parove, seniore...

Posebno su istaknuti renovirani objekti, najprikladnije ponude za djecu, smještajne jedinice u kojima su dobrodošli kućni ljubimci, ponude prilagođene osobama s posebnim potrebama, besplatnim pristupom internetu…

First minute popusti, ovisno o objektu, iznose do 20 posto za rezervacije do 30. travnja, a rezervacijom do kraja veljače putnici ostvaruju dodatnih 10 posto popusta za kupnju u Atlasovim poslovnicama, call centru i putem internetske stranice www.atlas.hr. Maksimalan iznos uštede iznosi 319 kn po osobi i noćenju, odnosno 2230 kn za 7 noćenja po osobi.

>>Zbog ovih 8 razloga stranci moraju posjetiti Hrvatsku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije