Valamar jazz

Džezisti u Muzeju, Eufrazijevoj bazilici i otoku Sv.Nikola

giostra
daliborka škofić - čitateljica
21.04.2012.
u 10:26

Poreč će džeziste prihvatiti u zagrljaj svojih najskrivenijih i najromantičnijih kutaka pa tako “zagrijavanje” počinje u lapidariju Zavičajnog muzeja Poreštine nastupom Marko Tolje

Treći 

Valamar Jazz Festival u Poreču ove se godine održava u novom terminu, od 20. do 24. lipnja. Umjetnička direktorica festivala Tamara Obrovac i njen tim, osim glazbenim programom, posjetitelje će očarati i lokalitetima na kojima će nastupati.Poreč će džeziste prihvatiti u zagrljaj svojih najskrivenijih i najromantičnijih kutaka pa tako “zagrijavanje” počinje u lapidariju Zavičajnog muzeja Poreštine nastupom Marko Tolje koji će uz potporu hrvatskih glazbenih snaga izvesti poznate jazz standarde. Festival seli u atrij Eufrazijeve bazilike gdje će se u atriju održati gitaristički recital Ralpha Townera. Točka na i, za opušteni kraj Festivala nastup je predviđen i na otoku Sveti Nikola koju čuva porečku luku i bilježi važan dio porečke povijesti. Na pozornici uz more nastupit će Enrico Rava (Italija), Joey Calderazzo (SAD), Cæcilie Norby (Danska, Švedska), Hugh Masekela (Južnoafrička republika) i Fred Wesley (SAD).

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije