Tko prati djelovanje udruge JRE na ovim prostorima, ali i u ostatku Europe znat će da sve što rade, rade pod sloganom „Talent & Passion“ jer za njih je njihov poziv više od posla – on je opredjeljenje, način života, a prema svakom gostu odnose se kao da ga primaju u svoj dom. Ovu istinsku strast i predanost prepoznao je i Mastercard Hrvatska* te su udružili snage s JRE-om i zajedno osmislili projekt pod nazivom „Passion week“, a iza kojeg se kriju dani čistog hedonizma i uživanja u vrhunskoj gastronomiji po senzacionalnim cijenama. Projekt obuhvaća svih 16 JRE restorana u Hrvatskoj na način da svaki od njih tijekom 2 odabrana tjedna nudi poseban meni od 3 slijeda bez pića po cijeni od samo 700 kn za dvije osobe i tako gotovo do samog kraja 2021. godine.
Spektakularano otvaranje
Passion week doista počinje sa stilom. Već ovaj vikend uživajte u gastro spektaklu koji će vam priuštiti restorani San Rocco u Brtonigli i Boškinac u Novalji na Pagu, a njihova jedinstvena ponuda vrijedi od 20. veljače do 8. ožujka. Oba restorana nude i hotelski smještaj, a radi se o boutique hotelima opremljenim luksuznim sobama i elegantnim uređenjem.
Boškinac se 2020. okitio svojom prvom Michelinovom zvjezdicom, a novi mladi chef Marko Turković premijerno će sretnicima koji uspiju rezervirati paket iz ponude predstaviti svoju kuhinju, koju odlikuju mikrosezonalnost i mikrolokalnost. Marko će kroz Passion week i misao vodilju „Zima na otoku“ ispričati svoju strast prema otoku i zimi, novaljskom polju i uzmorskom svijetu.
San Rocco, koji pripada redu prvih hrvatskih boutique hotela te raspolaže SPA oazom, respektabilnim vinskim podrumom, a proizvodi i vlastita maslinova ulja, u gastronomiji je prepoznatljiv po tartufima. Tako će jedno od jela na trodjelnom meniju za Passion week biti „signature dish“ restorana San Rocco, krumpir sa žumanjkom i crnim tartufom.
Gastro priča koja slavi život
Cilj projekta „Passion week“ je omogućiti mladima, ljubiteljima gastronomije, gostima koji vole fine dining, onima koji tek žele upoznati fine dining da dožive iskustvo objedovanja u JRE restoranu koji nudi cjelovito iskustvo, od hrane i prezentacije preko platinga i vinske karte do servisa i atmosfere. U JRE-u žele dodatno potaknuti štovatelje fine hrane i vina da slave život i podrže lokalne restorane, domaće proizvođače, dobavljače, sve koji su uključeni u proces restoranskog poslovanja. Nije ni potrebno posebno naglašavati da će, u skladu sa svojim načelima, svaki restoran tijekom Passion Weeka servirati sezonska jela s lokalnim namirnicama. U nastavku možete vidjeti listu svih restorana uključenih u akciju te datume
njihova sudjelovanja kako biste si unaprijed mogli isplanirati cijelu godinu uživanja u vrhunskoj gastronomiji Hrvatske.
* Želite li iskoristiti ovu jedinstvenu priliku, rezervirajte stol izravno u restoranu, uz napomenu da rezervirate mjesto za Passion week. Plaćanje MC karticom je obavezno.
Restoran Marina, Novigrad
12.4. - 19.4.
2.11. - 9.11.
Restoran Pergola, Savudrija
1.6. - 15.6.
Restoran Badi, Umag
1.10. - 15.10.
Restoran Pelegrini, Šibenik
15.4. - 30.4.
Restoran Zigante, Livade
15.3. - 1.4.
Restoran Draga di Lovrana, Lovran
1.5. - 15.5.
Restoran Plavi podrum, Opatija
11.10. - 24.10.
Restoran Dubravkin put, Zagreb
2.11. - 16.11.
Konoba Boba, Murter
18.10. - 31.10.
Villa Ariston, Opatija
15.5. - 30.5.
Restoran Foša, Zadar
15.3. - 1.4.
Konoba Zijavica, Mošćenička Draga
3.5. - 8.5.
25.10. - 31.10.
Restoran Navis
8.3.-22.3.
Restoran Monte, Rovinj
17.10. - 30.10.