Zabranili reklamu

Heidi Klum i njeni nagi podanici preseksi za Hollywood

'Heidi Klum on the runway during the Usher performance at the Victoria's Secret Fashion Show at the Fountainbleau Hotel.Photo: Press Association/PIXSELL'
Foto: Press Association/PIXSELL
1/3
11.07.2013.
u 21:30

Za gradske vlasti u Los Angelesu plakati sa supermodelom su opsceni te su zatražili da ih se ukloni

Kada u reklami imate Heidi Klum, već možete znati da će prštati seksepilom.A kad u reklami uz Heidi imate još desetak modela, i to potpuno razgolićenih, onda je to ipak preseksi. U reklami za show \"Project Runway\", koji njemački supermodel vodi, pozirala je kao Marija Antoaneta kojoj su pod nogama goli podanici, no bilo je to ipak previše za Hollywood koji, znamo svi, trpi sve i svašta.

Reklama je zabranjena jer je jednostavno – previše seksi! Gradske vlasti u Los Angelesu pobunile su se protiv veleplakata kojima je grad bio oblijepljen i zatražile da se uklone. Heidi je tijekom snimanja reklame na Instagramu objavljivala slike iz studija među kojima i jednu na kojoj joj stavljaju periku na glavu, i ne sluteći kakvu će uzbunu izazvati. Golišavi plakati uskoro će biti zamijenjeni onima na kojima će modeli imati donje rublje, dok će u očito liberalnijem New Yorku biti postavljena originalna reklama. Inače, plakati najavljuju 12. sezonu showa u kojem se biraju top modeli.

>> Heidi Klum ne odvaja se od svog dečka Martina Kristena

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije