ups!

Htjela je jednostavnu tetovažu srca, ali ono što je dobila nije ni blizu....

@axandraaa
30.01.2022.
u 22:35

- Kao da me zaprljao! - napisala je kraj fotografije blijedog srca, a mnogi su mislili da se šali i da to uopće ni nije tetovaža...

Jedna se djevojka šokirala nakon što joj je tattoo umjetnik napravio takvu tetovažu da su se svi pitali je li uopće koristio tintu; ili joj ju je samo nacrtao kemijskom olovkom.

Nakon što je na internetu potražila inspiraciju i odlučila što želi, Tiktokerica @axandraaa otišla je, kaže, u tattoo salon da joj se iznad lakta napravi mala tetovaža srca, a gotovi je rad podijelila sa svojih 1,6 milijuna pratitelja na društvenim mrežama.

 Tetovaže su `modni hit`, ali ove s kanom će vas oduševiti:

1/11

- Kao da me zaprljao! - napisala je kraj fotografije blijedog srca, a mnogi su mislili da se šali i da to uopće ni nije tetovaža...

U komentarima je priznala i da se nije dobro raspitala kod koga ide već je otišla u najbliži registrirani salon za tetovaže.

- Ja nisam profesionalan tattoo umjetnik, ali bi to bolje doma napravio! - napisao je jedan korisnik.

- Kako se zabrlja nešto tako jednostavno? - pitao je drugi. 

- Možda ode kad se otuširaš... - našalio se netko u komentarima, prenosi The Sun.

Majka troje djece (31) potrošila je 290 tisuća kuna kako bi cijelo tijelo prekrila tetovažama!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije