Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO BISTE VI NAPRAVILI?

Htjela je popuniti obrve, no ono što joj je kozmetičarka napravila šokiralo ju je

Tik Tok
07.04.2022.
u 10:44

Obrve su joj na kraju bile gotovo ravne i s tamnim tonovima zbog kojih su izgledale kao mrlje

Već je dulje vremena tretman popunjavanja obrva popularan kod nas i u svijetu, a mnoge se žene odluče na trajno popunjavanje (tretman sličan tetoviranju) jer im skraćuje vrijeme šminkanja i garantira preciznost. Jedna od njih je i Amerikanka Cassie, no ona nije dobila rezultat koji je očekivala..

Tri stvari koje morate napraviti da vam make-up potraje cijeli dan

1/8

Kako prenosi The Sun, na Tik Toku je s pratiteljima podijelila katastrofalan izgled obrva nakon tretmana. Njen je video pogledan 1,6 milijuna puta, a na početku pokazuje obrve kakve je htjela dobiti procesom popunjavanja; koje su trebale izgledati zaglađenije i biti bolje definirane. Drugi dio videa prikazuje njene obrve na kraju tretmana koje su gotovo sasvim ravne i tamno osjenčane zbog čega izgledaju kao mrlje.

– Jako mi je neugodno. Sva sreća da sam nakon tretmana imala prijevoz jer ne znam kako bih hodala ovakva po gradu – rekla je Cassie.

S obzirom da prirodno ima guste obrve, ovo ih je učinilo četvrtastima i još gušćima, a kako kaže, kozmetičarka koja joj je radila obrve rekla je da je to ''sasvim normalno''.

 

@cassie_0181 I’m embarrassed 😂 #fyp #foryou #foryoupage #eyebrowlamination ♬ original sound - Kneely_Knight

Video je izazvao burne reakcije korisnika Tik Toka koji nisu mogli vjerovati što joj je kozmetičarka napravila.

– Ja više nikada ne bih izašla iz kuće! – napisala je jedna korisnica.

– Bavim se oblikovanjem obrva i to definitivno ne treba tako izgledati... – komentirala je druga.

Neki su joj pak pokušali pomoći pa su joj savjetovali što bi trebala napraviti.

– Navlažite obrve i obrišite ih maramicom – savjetovala je jedna žena.

– Uzmite dobar gel za obrve i pokušajte ih češljati prema dolje – dodala je druga.

U želji da vrati obrve kakve su i bile, Cassie je poslušala neke od savjeta, pa je u drugom videu podijelila rezultate. Nakon što je prešla mokrom maramicom po obrvama, malo se boje ipak skinulo i uspjela je dobiti nešto prirodniji izgled.

TikTokerica spravlja hipnotizirajuće torte: Njene 'kreacije' prate milijuni! 

 

Ključne riječi

Komentara 1

KE
Kennocha
12:34 07.04.2022.

Danas svatko može biti kozmetičar ... glavno da si na društvenoj mreži. Samo čekam dan kad će ljuti tražiti kirurge preko tik toka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije