Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Centar za kulturu i obrazovanje Susedgrad

Inspirirajte se ljubavnim pričama iz književnosti i izradite unikatan poklon za Valentinovo

pixabay
04.02.2024.
u 13:00

U sklopu programa "Veljača prevrtača" brojnim radionicama za djecu i odrasle u Gajnicama će se obilježiti Fašničko vrijeme ali i najromantičniji dan u godini, Valentinovo

Fašničko vrijeme ali i najromantičniji dan u godini, Valentinovo, prigodnim će se programom pod nazivom "Veljača prevrtača" tijekom veljače obilježiti i u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad u Gajnicama. 

Besplatna "Face painting" radionica namijenjena djeci starijoj od tri godine na programu je tako 9. veljače, a od 17:30 do 18:30 sati klaunesa Lola i Dobra vila svojim će čarobnim kistovima dječja lica transformirati u, između ostalog, princeze, klaunove, mačke i tigrove. 

Istog dana, od 18:30 na repertoaru je i predstava za djecu stariju od četiri godine "Doktor smijeha" u kojoj glavnu ulogu ima klaun Srećko koji kroz razne komične situacije koje ga snađu, mališane uči optimizmu i veselju. Cijena ulaznice je četiri eura, a nakon predstave klinci će se zabavljati i uz dječji disko u sklopu kojeg se mališani mogu rasplesati uz najpopularnije dječje pjesmice. 

VEZANI ČLANCI: 

U kombiniranoj metodi kolaža i kaligrafije moći će se pak okušati oni stariji od 18 godina, a u sklopu besplatne radionice pod nazivom "Ljubav se zove imenom tvojim", koja je na programu 12. veljače od 18 do 19:30, moći će izraditi unikatan poklon za Valentinovo. 

Četvrtak i petak, 15. i 16. veljače rezervirani su pak za "Book club", odnosno čitalački kutak za odrasle, a na susretima će polaznici čitati, diskutirati i nadahnjivati se najvećim ljubavnim pričama iz književnosti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije