Jessica iz Australije u Facebook grupi za recepte i savjete za kuhanje podijelila je svoj trik za najhrskavije i najukusnije pečene krumpire. Njezin recept vrlo je jednostavan, a sve što trebate napraviti jest promijeniti način pripreme, kako piše Daily Mail.
Sastojci:
Žuti krumpir, prerezan na pola
Biljno ulje
Sol i papar
Tajna prave samoborske kremšnite? Jaka ruka! Evo i originalnog recepta:
Priprema:
- Krumpir ogulite i prerežite na pola, a zatim kuhajte dok ne omekša, oko 20 minuta.
- Krumpir procijedite i izbockajte vilicom, a onda stavite u posudu za pečenje te prekrijte biljnim uljem. Dobro protresite posudu da se krumpiri prekriju uljem, a zatim ih začinite.
- Pecite u pećnici zagrijanoj na 200 Celzijevih stupnjeva s jedne strane 30 minuta te okrenite i pecite još 30 minuta s druge strane.
Pogledajte kako je reagirao umirovljeni policijski pas kad mu spomenu – kokain!
najhrskaviji i najukusniji pečeni krumpir.....pa koliko imate tih najhrskavijih i najukusnijih pecenih patata. svako malo neki copypaster iz vecernjeg donese neki novi recept. pa odlucite se vise. koji je nacin za dobiti najhrskaviji i najukusniji pečeni krumpir