Ukusno

Isprobajte ovu 'neobičnu' salatu s pečenim paprikama i gljivama

salata s gljivama
Foto: Thinkstock
14.02.2014.
u 11:55

Poseban okus ovoj salatzi dat će i sok od šipka

Sastojci:

10 crvenih rog paprika, 300 g šampinjona, sol, papar, sok od šipka, aceto balsamico, maslinovo ulje

Priprema:

1. Paprike ispeći u pećnici ili na roštilju, a potom ih popariti kako bi omekšale. Zatim ih oguliti i očistiti od peteljki i sjemenki pa narezati na kockice.

2. Šampinjone narezati na deblje listove i popeći na malo ulja da sok koji su pustili ispari.

3. Pomiješati popečene šampinjone s pečenim paprikama pa začiniti acetom balsamicom, maslinovim uljem, solju, paprom i sokom od šipka po želji. Polako promiješati da bi se dobila ujednačena smjesa.

>>Japanska salata za bolji tonus kože. Evo kako se priprema

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije