Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pristupačna linija

Iz Kenzove kreativne radionice stižu vansice za 700 kuna

Kenzo
Foto: Kenzo
1/3
20.04.2012.
u 00:01

Kreativni dvojac Kenza odlučio je jarke kontrastne boje i uzore s proljetne kolekcije prenijeti na klasične tenisice Vans koje dolaze u tri modela, a u prodaju stižu već idućeg mjeseca. Djevojke, ne brinite se, modeli su uniseks

Proljeće je definitivno vrijeme za tenisice. I dok brojne trendseterice luduju za tenisicama Isabel Marant, koje su zapravo cipele na punu petu, te mnoge "obične" djevojke o njima mogu sanjati, iz Vansa stiže odlična vijest. Kenzovi kreativni direktori Humberto Leon i Carol Lim, koji su i osnivači brenda Opening Ceremony, preselili su jarke kontrastne boje i uzorke s proljetne kolekcije odjeće na klasične vansice.

Djevojke, bez brige, modeli su uniseks te dolaze u tri boje - zeleno-plavoj, crveno-zelenoj i plavo-bijeloj, no ono što će sve ljubitelje tenisica Vans i općenito poklonika trendi obuće razveseliti je vrlo pristupačna cijena od oko 700 kuna. A od svibnja do srpnja u prodaji će se naći po jedan model vansica s Kenzovim potpisom.

– Još od djetinjstva u predgrađu L.A.-a veliki smo obožavatelji vansica i imalo smo toliko pari da im ne znamo broj. Vans je definitivno jedna od američkih ikona i jako nam se svidjela suradnja s njima – rekao je kreativni dvojac kultne modne kuće Kenzo.

No Vans je i prije dvije godine surađivao s Hermesom. Nažalost, to nije bila suradnja u punom smislu te riječi jer se Hermesove vansice nisu našle u slobodnoj prodaji, nego su napravljene isključivo za osobnu kolekciju stilista Roberta Verdija, koji je zaslužan za tu tzv. suradnju.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije