Restoran “Hole in One”

'Rebarca obiluju mesom i očito nisu od neke mršave, manekenske svinje'

THE HOLE IN ONE
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/6
14.05.2014.
u 11:00

Ako ste pivopija ili samo volite dobro pivo, obvezno se zaletite onamo jer je to jedan od rijetkih lokala u Zagrebu koji drži pivo Fischer’s

Restoran “Hole in One” u samom središtu Zagreba, na križanju Vlaške i Draškovićeve ulice, nudi ugodan ambijent u kojemu dominira drvo. Upravo to daje šarm i moćan dojam restoranu. Planirate li u “Hole in One” autom, možete imati problema s parkiranjem. Preko puta su napravili malu, simpatičnu terasu tako da možete jesti i vani i usput uhvatiti malo sunca. Osoblje je jako pristojno, uredno i brzo.

Ako ste pivopija ili samo volite dobro pivo, obvezno se zaletite onamo jer je to jedan od rijetkih lokala u Zagrebu koji drži pivo Fischer’s.

Foto: VLm

Od gableca na meniju najprije smo kušali fileke. E sad, mogu ja hvaliti to jelo najviše od svih jela, ali ako ne volite fileke, ne biste ih naručili ni da vam život ovisi o tome. No za sve one koji nemaju problema s filekima i s onim od čega se rade, reći ću: izvrsni su! I k tome, dobro je pojesti tu i tamo nešto na žlicu i da to nije piletina, čisto da iznenadite organizam.

Foto: Jurica Galoić/Pixsell

Kao drugo jelo u Gablecedi ponudili su nam rebarca sa žara, odnosno BBQ Ribs. Inače, to je specijalitet kuće. Rebarca obiluju mesom i očito nisu od neke mršave, manekenske svinje.

Premazana su slatkastom glazurom, što dodatno diže notu roštilja. To vam može biti neobično ako takvu mješavinu okusa dosad niste probali, ali jednom kad je kušate, nećete više nikad htjeti jesti rebarca pripremljena na drugačiji način. Cijena je 35 kuna. Sve u svemu, nemam zamjerke: bili su brzi, jela su bila ukusna i imaju dobro pivo.

Foto: Jelovnik.hr

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije