Danas je započeo renomirani međunarodni projekt i adrenalinsko-gastronomski event, Dinner in the Sky®. Gosti su uživali u delicijama posluženima na stolu koji se vinuo na visinu od 65 metara iznad tla te uživali u panoramskom pogledu na Zagreb. Međunarodnu kulinarsku zvijezdu, Michelin zvjezdicom nagrađivanog Sasu Laukkonena, ugostio je šef kuhinje The Westin Hotela, Tomislav Hruban.
Jedan od najekstravagantnijih restorana na svijetu
Dinner in the Sky®, slovi kao jedan od najekstravagantnijih restorana na svijetu, prema magazinu Forbes. Hrana i piće se poslužuju u neobičnom ambijentu, odnosno na stolu sa 22 stolice, podignutih 50 - 65 metara u vis, s panoramskim pogledom na grad. Cilj projekta je gostima stvoriti nezaboravno adrenalinsko-gastronomsko iskustvo, a da pri tome budu u potpunosti sigurni. Ekskluzivan i ekstravagantan projekt, Dinner in the Sky®, započet je 2006. u Brusselsu. Od tada, ova je neobična gurmanska atrakcija gostovala u 45 zemalja u svijetu, uključujući Zagreb, London, Beč, Pariz, Brussles, Istanbul, Barcelona, Lisabon, Rim, Rotterdam, Monte Carlo, Toronto, Las Vegas, Dubai, Helsinki, Vilnius, Tel Aviv, Rio de Janerio,itd.
Ne propustite "in the sky" iskustva od 21. do 31. svibnja 2015.
U lipnju 2014. The Westin Zagreb je ugostio Dinner in the Sky® te oduševio brojne goste vrhunskim delicijama i posebnim ugođajem. Event se vraća u Zagreb i ove godine te je današnjim svečanim otvorenjem, započeo event koji traje od danas, 21.5., do 31.5. 2015.
Iskustvo vrhunske kuhinje na nebu
Dinner in the Sky® eventi odnosno vožnje se održavaju gotovo svakih sat do dva i sadržavaju niz posebno osmišljenih paketa, od bruncha, ručka, koktela, kušanja vina, pa sve do raskošne večere od pet sljedova te posebnog, The Westin Zagreb paketa. Prva dva dana eventa goste očekuje gastronomsko putovanje u svijet zdrave i izuzetno ukusne i ekskluzivne kuhinje, koju će pripremati višestruko nagrađivani šef kuhinje, Sasu Laukkonen, koji je i dobitnik Michelinove zvjezdice. G. Laukkonen priprema niz jela inspiriranih finskom kuhinjom, dopunjenom i obogaćenom kozmopolitskim utjecajima. Također višestruko nagrađivani šef kuhinje hotela The Westin Zagreb, Tomislav Hruban, priprema niz jela inspiriranih hrvatskom modernom kuhinjom, uz set odabranih hrvatskih vina.
Nije to nista. Cesto veceram na 10 000 metara, iako hrana bas nije za pohvalit'.