Vrhunska kozmetika

Koji tretman protiv naslaga sala? Oxifat je vrlo učinkovit

Maja Šuput, oxifat
Foto: DIVA PRESS
09.04.2014.
u 13:43

Ovaj suvremeni uređaj, koji radi na principu elektrostimulacije mišića, za 60 minuta potiče mišiće ljudskog tijela da potroše jednaku količinu energije kao da ste pretrčali 20 km

Koji su učinkoviti tretmani za problem suvišnih kilograma? (Ivana, Požega)

Najdjelotvornija metoda za otklanjanje lokalnih naslaga i učvršćivanje tijela je Oxifat unaprijeđen s dodatkom saune i kromoterapije sa 12 silikonskih elektroda.

Ovaj suvremeni uređaj, koji radi na principu elektrostimulacije mišića, za 60 minuta potiče mišiće ljudskog tijela da potroše jednaku količinu energije kao da ste pretrčali 20 km ili napravili 400 trbušnjaka. Za razliku od vježbanja u teretani, gdje više rade površinski mišići, Oxifat stimulira dubinske mišiće, pa je upala mišića znatno blaža.

Pojačava bazalni metabolizam te sklonost debljanju mijenja u sklonost mršavljenju. Pozitivno djelovanje osjeća se dugo nakon samog tretmana s vidljivim i trajnim rezultatima.

Tretman traje četiri tjedna tri puta tjedno po jedan sat a rezultati su dva do tri manja konfekcijska broja.

Nakon tretmana preporučuje se limfna drenaža, kojom se izbacuju toksini, masnoća, suvišna voda iz organizma. Uz prethodne upute o prehrani i pijenju tekućine, ovakvim načinom tretiranja tkiva može se znatno riješiti celulit.

>>Riješite se zimskog viška! Za mjesec dana dva do tri konfekcijska broja manje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije