Slavonsko obilje

Kuhar s Michelinovom zvjezdicom na dva stoljeća starom imanju - Pustara Višnjica

Dubravka Petrić/PIXSELL
02.11.2020.
u 13:55

Chef Kočiš preporučuje prepelicu punjenu slaninom, njoke od batata i čips od kože crne svinje, za 97 kuna.

 Kuharski chef Goran Kočiš donio je prvu Michelinovu zvjezdicu Zagrebu, zasad i jedinu, a umjesto u tamošnjem restoranu Noel, svoje specijalitete odnedavno priprema u restoranu Višnjica kod Slatine. Nakon punih 19 godina izbivanja iz rodne Slavonije, Goran se vratio u svoj kraj. Mir je našao na imanju s dva stoljeća dugom tradicijom i pravom turističkom biseru kontinentalne Hrvatske. Stigla je s njim i sestra mu Gorana Kočiš, u čijim je rukama slastičarska “palica” na Višnjici.

Riječ je, inače, o à la cart restoranu, s jelovnicima na sezonskoj bazi i s namirnicama isključivo domaće proizvodnje. Chef Kočiš preporučio nam je prepelicu punjenu slaninom, njoke od batata i čips od kože crne svinje, za 97 kuna.

U vrijeme boravka na imanju možete timariti konje, jahati, raditi u štali, hraniti jelene, biciklirati uz rijeku Dravu i Papuk, voziti se kočijom, vrtlariti u tematskom vrtu...     

Foto: Dubravka Petrić/PIXSELL

Foto: Dubravka Petrić/PIXSELL

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije