Na internetu ćete uskoro moći pronaći i pogledati kuharske trikove Vedrana Habela, vrsnog kuhara, a njihova je posebnost to što će Vedran Habel pokazivati pripremanje raznih specijaliteta koristeći se i znakovnim jezikom.
Vedran Habel završio je Srednju ugostiteljsku školu te radio u nizu renomiranih restorana i hotela. Od 2007. radi kao nastavnik u Pučkom otvorenom učilištu Zagreb. Napisao je knjigu Hrvatska kuharska početnica i autor je Udžbenika za kuharstvo za 1. i 2. razred srednjih ugostiteljskih škola za smjer kuhar. Vedran je snimio DVD o tehnološkim postupcima dovršavanja jela uz pomoć Centra za odgoj i obrazovanje Slava Raškaj te tako omogućio osobama oštećenog sluha da se i sami okušaju u pripravljanju jela. Početkom 2009. organizirao je tečaj Male škole kuhanja u suradnji sa Savezom gluhih i nagluhih grada Zagreba te prvi put u Hrvatskoj provodi tečaj kuhanja za gluhe i nagluhe osobe.
Prvi videoprilog, od ukupno 14 koliko će ih pripremiti na portalu Zadovoljna.com.hr , otkriva male trikove kako pripremiti ukusnu teleću koljenicu i pretvoriti je u pravi specijalitet.
Videoprilog može se pogledati na http://zadovoljna.com.hr/clanak/gastro/vedran-vam-pomaze-u-pripremi-specijaliteta-od-mesa.html
Kulinarstvo i na znakovnom jeziku
Videosnimke s receptima moći će pratiti i gluhe osobe.
Još nema komentara
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.