PROMO

Megabon nudi toplu dobrodošlicu na slovensko-hrvatskoj granici

Megabon (1)
Foto: Megabon
1/7
PR
Autor
PR članak
04.10.2013.
u 08:45

Uživajte u opuštajućem seoskom turizmu u obiteljskom hotelu Stara Vodenica.

Megabon je jedan od najbrže rastućih portala koji se bave prodajom hotelskih paketa. Ono zbog čega je Megabon MEGA je, uz široku paletu ponuda koja premašuje 500 hotela, činjenica da u svom širenju ne zaboravlja ni male obiteljske hotele, odnosno takozvani seoski turizam.

U tu ponudu hotela spada i obiteljski hotel Stara VODENICA, koja se nalazi na području grada Klanjec, uz podnožje Cesargradske gore na hrvatsko-slovenskoj granici uz rijeku Sutlu. U blizini obiteljskog hotela smješteno je poznato selo Kumrovec, spomenik Lijepoj našoj u Zelenjaku i franjevački samostan u Klanjcu, u kojem su izloženi sarkofazi obitelji Erdödy.

Nedaleko od hotela možete posjetiti Veliki tabor, dvorac Trakošćan, muzej krapinskih neandertalaca u Krapini i terme Tuhelj, u kojima se možete opuštati u jacuzzijima, wellness centru, saunama… Hotel ima 9 soba kategorizacije 3 zvjezdice.

Ovaj mali obiteljski hotel nudi isključivo domaću zagorsku hranu kakvu su pripremali naši pretci. Ponudu za 2 osobe i 2 noći s doručkom upotpunjuju i 2 ulaznice za etno selo Kumrovec te 20% popust na ulaznice za terme Tuhelj ili Jezerčica. Sve navedeno zajedno s mirnom prirodom sastaviti će djelić mozaika užitka, opuštanja i savršenstva odmora.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?