NALJUTIO SE

Odbio doći na sestrino vjenčanje nakon što je saznao da nije pozvala njegovu trudnu djevojku

Shutterstock
26.08.2022.
u 12:25

Rekao je kako je sa svojom djevojkom u vezi 11 godina, od čega 8 godina žive zajedno. Također je otkrio da čekaju bebu, iako nitko u obitelji to još ne zna

Jedan od najzahtjevnijih zadataka za vjenčanje je sastavljanje popisa gostiju, a može se dogoditi i da možda nekoga i izbacite s popisa jer je jednostavno preveliki broj ljudi. Jedan korisnik Reddita ispričao kako njegova sestra na svoje vjenčanje nije pozvala njegovu dugogodišnju partnericu, i to zbog jednog određenog razloga, piše The Sun.

 5 stvari koje o svom vjenčanju ne biste trebali otkrivati na društvenim mrežama:

1/9

Objasnio je i da se posvađao sa svojom sestrom nakon što je odbila pozvati njegovu djevojku, te je na koncu i sam odbio doći na vjenčanje. Rekao je kako je sa svojom djevojkom u vezi 11 godina, od čega 8 godina žive zajedno. Također je otkrio da čekaju bebu, iako nitko u obitelji to još ne zna.

- Moja sestra je jasno dala do znanja da želi intimno vjenčanje, do 60 gostiju, a budući da moja djevojka i ja nismo u braku, nije ju smatrala dijelom obitelji - napisao je u objavi.

U početku nije uopće htio potvrditi svoj dolazak jer je bio zbunjen mladenkinom odlukom, a onda ga je ona nazvala u suzama, te se derala na njega jer ju je on trebao dovesti do oltara, umjesto tate. Na kraju je popustila i rekla da mogu doći oboje, no on je ponudu ponovno odbio.

- Jučer je meni i mojoj djevojci poslala poruku da je u redu ako dođemo oboje. Moja djevojka je izgledala tako tužno, ali rekla je da sve ovisi o meni, na što sam ja odgovorio da ne dolazimo. Do oltara će ju voditi ujak, iako je cijela obitelj i dalje ljuta na mene - nastavio je.

Korisnici Reddita stali su na njegovu stranu, te mu u komentarima pisali razne savjete.

- Ja sam za to da ti i djevojka odete na vjenčanje, a zatim pred svima kažete da ćete dobiti dijete - napisao je jedan korisnik.

- Nakon 11 godina veze definitivno se računa kao obitelj, to je nepristojno od nje. Sama je kriva što je ovako ispalo - komentirao je drugi korisnik. 

Suprugu svaki dan kuha po tri obroka i pakira ručak za posao: 'Ti si sramota za feminizam!'  

Komentara 1

MO
montello
14:36 26.08.2022.

Potouno u pravu izgleda da joj sve smeta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije