Dijele zaručnika

Muškarac se ženi za identične trojke: 'Imam dovoljno ljubavi za sve tri!'

Instagram
25.04.2022.
u 13:30

Sestre su otkrile da je to prvi put da su sve tri u vezi s istim muškarcem.

Cate, Eve i Mary identične su trojke i osim izgleda, dijele i jednu neobičnu stvar – svog zaručnika. Naime, početkom travnja su u jednom intervjuu u rodnoj Keniji otkrile da se sve planiraju udati za istog muškarca, Stevu.

Nevjerojatne sličnosti: Možete li reći koja je na fotografiji majka, a koja je kći?

1/9

Njega je inače prva upoznala Cate koja ga je onda predstavila svojim dvjema sestrama, kako piše Mirror, a iako namjeravaj živjeti u poligamiji koju kršćanstvo ne priznaje, sve se tri sestre bave pjevanjem kršćanskih gospela.

“Ja sam velikodušan čovjek i kod mene je sve veliko, čak i blagoslov; zato me i zovu ‘Big Man Stevo’ Vjerujem tako da ni moja ljubav nije bila namijenjena samo za jednu djevojku i da sam rođen kao poligamna osoba. Ne želim varati, želim dovoditi nove partnerice, a ovaj 'blagoslov u troje' mi se dogodio slučajno!”, ispričao je Stevo za Mirror-

Četvorka je tek dva mjeseca zajedno ali svi tvrde sa su presretni zbog svog odnosa. “Živimo dan po dan. Učimo jedni od drugih i polako napredujemo”, ispričao je Stevo.

Trojke su otkrile i da se u dogovoru koja će od njih provesti dan sa Stevom pridržavaju rasporeda, te da ne planiraju puštati druge žene u svoju vezu: “Nas tri smo mu dovoljne i nećemo mu dopustiti da dovede još koju. Mi smo sretna obitelj.”

Stevo pak tvrdi da nije teško imati tri djevojke pa kaže: "Zašto ljudi sumnjaju da ja sam mogu zadovoljiti tri djevojke? Svaki sam ponedjeljak s Mary, utorak s Cate i srijedu s Eve, a vikendom se svi skupa družimo i dobro se zabavljamo."

Inače, kenijski je parlament u ožujku 2014. usvojio zakon kojim se muškarcima dopušta ženidba s više žena, a ta je praksa već bila uobičajena u tradicionalnim muslimanskim zajednicama u zemlji.

Kakva vještina! Julie (39) pokazala je kako je snimila svoj naopaki ples na šipci:

Komentara 1

MO
montello
15:45 25.04.2022.

Ako nisu ljubomorne onda ok

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije