Pizza je jedna od onih namirnica koje su univerzalno omiljene i mogu se jesti gotovo u bilo koje doba dana. Jedini problem koji biste mogli imati je kada dođe vrijeme da podgrijete ostatke koje niste uspjeli popiti tijekom prethodnog obroka.
Mnogi bi ljudi mogli doći u iskušenje da svoju pizzu stave u mikrovalnu pećnicu da je ugriju, ali to će vjerojatno učiniti pizzu prilično vlažnom i neće vam dati rastopljeni nadjev od sira kakav želite.
Tajna za savršenu pizzu nije u sastojcima već u jednom triku u pripremi:
Srećom, stručnjakinja za pizzu priskočila je u pomoć i podijelila svoj najbolji savjet za najbolji način podgrijavanja pizze.
Nicola Jackson-Jones, vlasnica pizzerije Two Cents, podijelila je neke svoje gurmanske savjete s Mirrorom i poziva ljude da ne stavljaju pizzu u mikrovalnu. Umjesto toga, potrebna vam je samo - tava i poklopac.
Uzmite tavu i zagrijte je, zatim stavite pizzu unutra i stavite poklopac na tavu da zadržite malo te topline i ostavite dok vam sir ne počne prokuhavati. Ova metoda pizzi daje hrskavo i ukusno tijesto, a ne mekano i gnjecavo.
Znanstvenici došli do novih saznanja kada je najučinkovitije vježbati ako želite zdravije srce!