briga o zdravlju

Nano – brend koji donosi pouzdanu kvalitetu po pristupačnoj cijeni

Medikor
Foto: Medikor
1/4
27.10.2024.
u 08:00

U današnjem vremenu kada je osobna njega i zdravstvena prevencija postala ključan dio svakodnevice, brend Nano nudi visokokvalitetne uređaje za brigu o zdravlju, a sve to po iznimno pristupačnim cijenama. Dostupan u Medikoru i odabranim ljekarnama, Nano se ističe kao savršen izbor za sve koji žele kvalitetne medicinske uređaje bez kompromisa.

Što Nano čini posebnim?

Nano brend prepoznaje potrebe modernih korisnika i nudi širok spektar medicinskih uređaja koji su pouzdani, jednostavni za upotrebu i cjenovno pristupačni. Uređaji ovog brenda kombiniraju inovativnu tehnologiju s jednostavnošću, pružajući rješenja koja su idealna za svakodnevnu kućnu uporabu, bilo da je riječ o preventivnim mjerama ili upravljanju zdravstvenim stanjima.

Glavni proizvodi iz Nano asortimana:

Tlakomjeri
Nano tlakomjeri omogućuju točno praćenje krvnog tlaka u udobnosti vlastitog doma. Dizajnirani su kako bi bili jednostavni za korištenje, s velikim ekranom i intuitivnim funkcijama. Posebice se ističe Nano V3 Smart Sound tlakomjer s govornom funkcijom na hrvatskom jeziku. Olakšat će mjerenje brojnim korisnicima jer tumači rezultate mjerenja. Bilo da imate povremenu potrebu za mjerenjem ili pratite tlak redovito, Nano tlakomjeri pružaju pouzdane rezultate.

Foto: Medikor

Pain Relax 3 u 1 uređaji za elektroterapiju
Pain Relax serija kombinira TENS, EMS i masažnu funkciju, omogućujući ublažavanje boli, stimulaciju mišića i opuštanje. Uređaji su idealni za sve koji traže neinvazivna rješenja za bolove u mišićima, smanjenje napetosti ili oporavak nakon ozljeda. Nano Pain Relax 3 u 1 pomaže vam da na prirodan način poboljšate kvalitetu života, a već do sada su prepoznati kao bestselleri te su pronašli svrhu u brojnim domovima.

Foto: Medikor

Pulsni oksimetri
Nano pulsni oksimetri pružaju brzo i precizno mjerenje zasićenosti kisika u krvi i otkucaja srca. Posebno su korisni za osobe s respiratornim problemima, sportaše ili jednostavno za sve one koji žele pratiti svoje zdravstveno stanje. Mali, prijenosni i lako čitljivi, Nano pulsni oksimetri su pouzdan saveznik vašeg zdravlja. Posebnost Nano pulsnih oskimetara je u tome što dolaze u dvije verzije - dječji i za odrasle. Nano Oxi K1 vole djeca i prilagođen je za maleni dječji prst, a nazivaju ga i maminim malim pomoćnikom.

Foto: Medikor

Toplomjeri
Nano digitalni toplomjeri dizajnirani su za brzo i precizno mjerenje tjelesne temperature. Bilo da se radi o klasičnim digitalnim toplomjerima ili beskontaktnoj tehnologiji, Nano osigurava preciznost i sigurnost u svakom mjerenju. Praktični za korištenje kod odraslih i djece, Nano toplomjeri olakšavaju praćenje temperature u svim situacijama. I kod toplomjera, Nano vodi brigu o najmlađima, tako su u ponudi dostupni Nano Flexi dječji toplomjeri, ali i jako prepoznat i pouzdan beskontaktni Nano Thermo Smart T3.

Nano – vaš pouzdan partner za zdravlje

Uz Nano proizvode možete biti sigurni da dobivate kvalitetu po pristupačnoj cijeni. Ovi uređaji osiguravaju jednostavnu, točnu i pouzdanu brigu o zdravlju, čineći ih idealnim izborom za svakodnevnu upotrebu kod kuće.

Nano proizvodi su dostupni u Medikor shop-u, specijaliziranoj prodavaonici na lokaciji Tratinska 58, Zagreb i u odabranim ljekarnama.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije