zanimljiv pristup

Naplaćuje svome dečku 45 eura svaki puta kad prespava kod nje: 'Zaradila sam tisuće'

shutterstock
04.09.2024.
u 11:30

Jedna žena otkrila je da nema problema s time što naplaćuje svom dečku svaki put kad prespava kod nje.

Većina parova ima svoj način kako dijele troškove, od plaćanja računa do hrane i zajedničkih izlazaka. Međutim, način na koji jedna žena upravlja tim troškovima izazvao je podijeljena mišljenja — svaki put kad njezin dečko prenoći kod nje, naplati mu određeni iznos. Taj novac koristi za pokrivanje svoje stanarine, hrane, računa i ljetovanja koje planiraju, piše Mirror

Kim, koja dijeli savjete za uštedu novca na svojoj TikTok stranici, prikupila je više od 56.800 lajkova. Ona tvrdi da radi 18 sati dnevno i ima tri posla, a u jednom videu objasnila je: ‘Svom dečku naplaćujem 50 dolara (45 eura) svaki put kad prespava kod mene. To je kako bih pokrila troškove poput stanarine, namirnica i režija koje moram platiti’. 

 

@budget.with.kim

Do you think that this is fair?? 💗💕

♬ original sound - Budget with Kim

Kim je navela kako je njezin dečko prošli tjedan dvaput prespavao kod nje, pa je zaradila dodatnih 100 dolara. Taj novac stavlja u svoj proračunski registar. Također je dodala kako joj je ušteda novca dobivenog od dečka omogućila pokrivanje računa i drugih troškova, a i planira ga iznenaditi putovanjem u Meksiko. Nije spomenula plaća li ona išta kada posjećuje njegovu kuću.

Reakcije na njezin video bile su različite — dok su neki pohvalili ideju, drugi su je smatrali čudnom. Netko je komentirao: ‘I ja radim isto, curo’. Drugi su trik nazvali ‘pametnim’, dok su treći izrazili svoje divljenje matematičkim vještinama ove djevojke.

VEZANI ČLANCI: 

No, nisu svi uvjereni; jedan korisnik je komentirao: ‘Sretno sa zadržavanja dečka’. Drugi je dodao: ‘Po mom mišljenju, ovo je malo čudno’. Netko je zaključio: ‘Znači, on zapravo plaća svoje putovanje’.

Dečko uvjeren da je alergičan na svoju djevojku: 'Potrošili smo tisuće funti na testove'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije