Kraljevsko vjenčanje

Natalia, Freja i Lara kao mladenke u čast K. Middleton i princa Williama

vogue (1)
Arhiva
07.04.2011.
u 23:53

Prvi put u 95-godišnjoj povijesti britanski se Vogue odlučio za tri različite naslovnice. Svibanjski broj ima čak 382 stranice te velik porast oglasnog prihoda zahvaljujući kraljevskom vjenčanju

Britanski Vogue odlučio je svoj cijeli novi broj posvetiti vjenčanju Kate Middleton i princa Williama. Na čak 382 stranice bave se vjenčanjima, a po prvi su put u svojoj 95-godišnjoj povijesti napravili tri različite naslovnice.

Čitatelji će se tako moći odlučiti za naslovnicu s Natalijom Vodianovom, Larom Stone ili pak Frehom Bejom Erichsen, a sve ih je snimio poznati fotograf Mario Testino.

- Dugo smo razmišljali kako odati počast braku Catherine Middleton i princa Williama i na kraju smo se odlučili za primamljiv spoj svega što ima veze s vjenčanjima; od modnog editorijala do naslovnica s naše tri mladenke, Natalijom, Larom i Frejom - rekla je glavna urednica Alexandra Schulman. Svibanjski broj britanskog Voguea izlazi danas.

Inače, kraljevsko je vjenčanje u Velikoj Britaniji popriličan biznis, pa je i Vogue odlučio uzeti svoj dio kolača. Objavili su kako su za svibanjski broj prodali 152 oglasne stranice, što je za 40 više nego lani u istome mjesecu. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije