Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tko bi rekao

Nije izgled: Ova neobična osobina čini muškarce privlačnije ženama!

Shutterstock
27.06.2024.
u 21:45

Vjeruje se da se to može pratiti unazad do evolucije i potrebe žena da "mudro ulažu" u pronalaženje nekoga tko ih može zbrinuti i zaštititi

Zaboravite biti na visinu, taman ten i dobar izgled - biti dobar pripovjedač je ono što žene privlači, barem tako tvrdi nova studija. Istraživanje provedeno u SAD-u pokazalo je da se muškarci koji su dobri u pripovijedanju smatra boljima za vezu od onih koji su u tome prosječni, piše Yahoo! 

“Čini se da sposobnost pripovijedanja povećava muškarčev percipirani status i tako pomaže muškarcima da privuku dugoročne partnerice”, otkrili su Melanie Green sa Sveučilišta Buffalo i John Donahue sa Sveučilišta Sjeverne Karoline.

VEZANI ČLANCI:

Vjeruje se da se to može pratiti unazad do evolucije i potrebe žena da "mudro ulažu" u pronalaženje nekoga tko ih može zbrinuti i zaštititi. "Žene pokušavaju pronaći partnera koji može osigurati resurse svakom potomstvu", objasnili su Green i Donahue.

"S obzirom na to da će žene vjerojatno više cijeniti 'dobrog tatu' ili pružatelja usluga u dugoročnim vezama, naša otkrića sugeriraju da muška sposobnost pripovijedanja može sugerirati ženama sposobnost stjecanja resursa - osobito ako dobri pripovjedači mogu steći viši društveni status."

No, za dame, izgleda da nema potrebe da počnu vježbati vlastite vještine pripovijedanja, jer je studija pokazala da muškarci ne smatraju istu kvalitetu privlačnom kod žena.

Žena tvrdi da je njezin partner jako obdaren i da im to radi probleme: 'Bojim se imati seks s njim!'

Komentara 1

MO
montello
10:15 28.06.2024.

zene vole visoke izgodne muskarce

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije