dobro je znati..

Nisu toliko zadovoljavajuće: Žene otkrile koje ih poze u seksu teže dovode do vrhunca!

Shutterstock
23.06.2023.
u 21:17

Muškarci su se dugo oslanjali na standardne poze poput misionarske jer su lake, učinkovite i osjećaj je dobar, ali kako se pokazalo, ženama baš i nisu omiljene

Je li cijeli vaš seksualni život bio laž? 1200 čitateljica Women’s Healtha ispunilo je anketu o njihovim najmanje omiljenim položajima u seksu, a rezultati su vrlo zanimljivi. Naime, žene su uobičajene pokrete kao doggy style, obrnutu kaubojku i 69 ocijenile najgorim položajima u seksu, dok se muškarcima te poze obično sviđaju.

Muškarci su se dugo oslanjali na standardne poze poput misionarske jer su lake, učinkovite i osjećaj je dobar, ali kako se pokazalo, ženama baš i nisu omiljene, piše Men's Health

VEZANI ČLANCI: 

Doggy style: Žene tvrde kako je previše bolna. Razlog je u tome što je penetracija preduboka, pa je više štetna nego korisna. Navele su kako ovaj položaj ne pruža dovoljno intimnosti. Kako bi spriječili  bolan seks u ovoj pozi, održavajte penetraciju kratkom i plitkom, a ne dubokom i brzom. Pojačajte intimnost. Rukama prolazite kroz kosu partnerice. Možete je i dodirivati po leđima ili nagnuti se naprijed kako bi joj ljubili po vratu. Ne zaboravite na stimulaciju klitorisa. To što ste usredotočeni na stražnju stranu, ne znači da biste trebali zanemariti njezine najosjetljivije točke. 

Žena na vrhu: Ova poza ocijenjena je kao loša zbog nesigurnosti. Često se brinu o tome kako njihovo tijelo izgleda iz perspektive partnera koji leži. 

Obrnuta kaubojka: U ovoj pozi teško je raditi bokovima upravo zbog obrnutog položaja. Ova poza mnogima zvuči seksi i avanturistički, ali stvarnost je ipak drugačija.Kada pokušate ući u nju, može doći do poteškoća zbog zakrivljenosti penisa koji se ne podudara s kutom vagine. Svaki put kada se penis savije prenisko, to za vas i partnericu može biti bolno i neugodno. 

Misionarska poza: U ovoj pozi žene teže dolaze do vrhunca jer penis slabije stimulira pravo mjesto, pogotovo ako muškarac nije obdaren. Kako bi je poboljšali, ispod zdjelice partnerice postavite manji jastuk. Tako će kukovi biti podignuti i penetracija će biti dublja. 

Poza 69: Žene su zaključile kako se u ovoj pozi teško mogu usredotočiti na vlastiti užitak jer istovremeno pokušavaju zadovoljiti partnera. Za zadovoljstvo i postizanje orgazma važno je i stanje uma. Tako je lakše doživjeti orgazam ako su potpuno fokusirane samo na njega.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije