Novi detalji Poznata starleta tijelom opovrgnula šuškanja o razmiricama u braku

Nives tetovažom pokazala da je Dinovo vlasništvo

nives celzijus
Davor Puklavec / Pixsell
17.01.2010.
u 18:25

Da je smije imati samo Dino, atraktivna brineta dala si je ispisati na tijelu, točnije ispod pupka gdje sad nosi zavjet ljubavi napisan na španjolskom jeziku – “Propiedad de Dino”

Višednevna nagađanja o sudbini braka Nives Celzijus i Dine Drpića prekinuta su novim iznenađenjem koji je hrvatskoj javnosti priredila zanosna i provokativna starleta. Za promociju dopunjenog izdanja njezine knjige “Gola istina” 28-godišnjakinja je došla ukrašena novom tetovažom.

Suprugovo vlasništvo

Na španjolskom jeziku, jeziku strasti i ljubavi, na trbuhu je ispisala “Propiedad de Dino” – u prijevodu “Dinovo vlasništvo”.

– Dino nije vjerovao da ću to napraviti. Takva tetovaža imponira svakom muškarcu pa tako i njemu. Bio je prezadovoljan – rekla je Nives novinarima. Na upit zašto je baš izabrala španjolski jezik, Celzijus je rekla da je to zbog ljubavi prema zemlji čiju kulturu i tradiciju obožava te da se nada da će joj se uskoro ostvariti želja za životom u toj vreloj zemlji. Na taj način, osim što je stišala glasine o nemirima u svojem braku, Nives je pokazala i u kojem smjeru želi okrenuti svoj “europski proboj”. Vjerni suprug u tome će joj pomoći.

Naime nakon što je njegov klub, njemački Karlsruhe završio u drugoj ligi, a njegov ugovor skoro pa istekao, Dinov je menadžer prošlog ljeta počeo tražiti novi transfer. Drpićev zastupnik zadržao se u Madridu ne bi li tamo dogovorio transfer. Iako je seksi Nives odmah počela trljati rukicama, njemački novinari, u strahu da će izgubiti glavnu muzu žutog tiska, svojim su počeli brisati znoj.

Muza tabloida

Posljednjih godinu dana naša im je starleta bila neiscrpan izvor tema. Djeliće svoje intime, šokantne ispovijedi kojima je golicala maštu svakoga živućeg Nijemca, iznosila je redovito u kolumni časopisa Bild. Nešto od toga prepričala je i u svojoj knjizi, čijim je novim izdanjem prošlog tjedna uzburkala hrvatsku, ali i njemačku javnost.

Zadnje poglavlje posvetila je priči o suprugu preljubniku, u kojem su mnogi odmah prepoznali njezina Dinu. Pa je Nives zagrijane medije, kako to ona zna, brže bolje ohladila šepireći se okolo s novim otiskom na trbuhu.

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
10:44 18.01.2010.

Bolje da je investirala u kvalitetan lokot za onu stvar ali za muža pa bi bila sigurna da je nemože varati.

SO
sotokuco
20:51 17.01.2010.

A za ostala izvješća joj je ponestalo tinte.

AD
adolf2
22:18 17.01.2010.

...sada može to slobodno napisati...pa svi znamo da je car dino dvornik mrtav...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije