Isprobajte

Nutricionistica otkrila neobičan sastojak uz koji pečeni krumpir uvijek ispadne hrskav i ukusan

shutterstock
24.11.2020.
u 16:30

Krumpir pripremite kao i inače, uz dodatak jednog novog sastojka.

Nutricionistica, Laura Ford, iz Melbournea na društvenim mrežama podijelila je svoj trik kako napraviti hrskavi i ukusni pečeni krumpir uz pomoć jednog neobičnog sastojka - meda, kako prenosi Daily Mail.

- Ovaj pečeni krumpir izazvat će vam pravu ovisnost. Savršena ravnoteža slatkog i slanog s hrskavim rubovima. Jednostavno ga nećete moći prestati jesti - napisala je Laura u svojoj objavi.

Recept slavne glumice srušio internet: Svi su poželjeli pripremiti krumpir na ovaj način:

1/6

Sastojci:

2 kg crvenog krumpira
2 žlice ekstra djevičanskog maslinovog ulja
50 g maslaca
Višenamjenski začin
Sol i papar
1 - 2 žlice meda, Laura koristi 1,5 kao savršenu mjeru

Priprema:

  • Zakuhajte lonac vode i dodajte krumpir. Krumpir kuhajte 4-5 minuta dok ne omekša, ali ne mora biti gotov.
  • Dok se krumpir kuha, zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva Celzijusa. 
  • Stavite maslinovo ulje i maslac na papir u posudi za pečenje i stavite peći na 2 minute dok se maslac ne otopi. 
  • Dodajte ocijeđeni krumpir i pomiješajte ga s uljem. Začinite višenamjenskim začinima, solju i paprom. Pazite da se krumpir ravnomjerno rasporedi i da se ne preklapa. 
  • Pecite 30 minuta, a zatim preokrenite i pecite dodatnih 25-30 minuta dok ne postane hrskav.
  • Prelijte med preko krumpira dok je vruć i ukrasite svježom majčinom dušicom. Uživajte!

Djevojka na tostu testirala koliko djeluju proizvodi koji štite kosu od topline! Rezultat je nevjerojatan:

Ključne riječi

Komentara 3

MO
montello
17:51 24.11.2020.

krumpiri su zakon

IV
IvanDobrila
01:30 25.11.2020.

Krumpir omekša nakon 4 minute kuhanja?

Avatar Burviles
Burviles
19:40 24.11.2020.

već mi je pun kufer tih kojekakvih besposlićara od nutricionista do kuharskih glumica,prepisivanje,prepisivanje za drugo i neznaju !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije