top-ljestvica

Odabrani najmoćniji stilisti u industriji – gdje je Rachel Zoe?

Stilisti (1)
Foto: The Hollywood Reporter
1/5
15.03.2012.
u 11:41

Iako je na prošlogodišnjem odabiru najboljih stilista Rachel Zoe bila broj jedan, ove godine The Hollywood Reporter potpuno ju je izostavio

The Hollywood Reporter u svom drugom izdanju posvećenom slavnim stilistima okupio je dame (i nekoliko muškaraca) zaslužne za neke od najboljih outfita koje viđamo na crvenim tepisima.

Prvo mjesto zauzela je Kate Young, zaslužna za izgled Michelle Williams, Natalie Portman i Rachel Weisz, no nažalost ne pojavljuje se ni na jednom od četiri "covera" ovog časopisa (pretpostavljamo da je do Michelle i Natalie danas teško doći).

Ipak, stilističko-glumački dueti koji krase četiri naslovnice i te kako su impresivni – Lesley Fremar i Charlize Theron, Petra Flannery i Emma Stone, Elizabeth Stewart i Jessica Chastain te Jeanne Yang i Katie Holmes.

Na popisu najutjecajnijih stilista svoje mjesto dobili su i oni zaslužni za stylinge Rooney Mare, Rihanne, Gwyneth Paltrow, Madonne i Rosie Huntington-Whitely, ali i za poznate muškarce – Colina Firtha, Johnnyja Deppa (a mi smo mislili da on to sve sam radi) i Bradleyja Coopera.

No, jedna stvar iznenadila je ljubitelje mode – iako je na prošlogodišnjem izdanju bila broj 1, Rachel Zoe ove godine u potpunosti je izostavljena iz liste 25 najboljih.

– Rachel Zoe postala je prevelika za ovakvu listu – ima svoju kolekciju, modni imperij vrijedan milijune, TV-show i moguću liniju odjeće za djecu – kratko je objasnio Hollywood Reporter.

Cijeli popis možete pogledati ovdje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije