promotivni članak

Office shoes pomogao donacijom obitelji Bašić

Office donacija
Office shoes
30.12.2011.
u 12:37

Obitelj Bašić ostala je bez krova nad glavom u poplavi prije dvije godine, a sada žive u tuđoj sobici

Nakon što je prije mjesec dana ženska ekipa Office shoesa nastupila u 1. kolu 41. malonogometnog turnira Kutije šibica i time napravila presedan na ovom tradicionalnom turniru te popunila mnoge stupce novina i časopisa, čak i sekunde u eteru nekih televizija, uprava tvrtke, zajedno s prijateljima iz  kafića Mrav, odlučila je u ovo blagdansko vrijeme darivanja pomoći obitelji Bašić iz Velike Gorice.

Potaknuti tužnom pričom obitelji Bašić Office shoes i Mrav odlučili su se priključiti humanitarnoj akciji i pomoći ovoj unesrećenoj obitelji. Naime, obitelj Bašić ostala je bez krova nad glavom u poplavi prije dvije godine, a zasad žive u tuđoj sobici s namještajem koji su im poklonili dobri ljudi. Da tragedija bude gora, majka boluje od karcinoma želuca, a od očeve plaće većina sredstava odlazi na lijekove i kredite kojima pokušavaju srediti poplavljenu kuću. Već dvije godine nemaju struje, a njihova osmogodišnja kći Anamarija uči uz svijeće ili agregat, ako uspiju skupiti novac za gorivo. Međutim, i u toj cijelog tragediji Anamarija je odlikašica.

Donaciju Office shoesa i kafića Mrav od 12.000 kn obitelji Bašić uručile su djevojke iz Office shoesove ekipe prije finalne utakmice malonogometnog turnira Kutija šibica, u nadi da će se obitelj Bašić čim prije, i uz pomoć ove donacije, vratiti u svoj obnovljeni dom.

Ako i vi želite na bilo koji način pomoći ovoj nesretnoj obitelji i njihovoj vrijednoj i hrabroj djevojčici, to možete učiniti na žiro-račun obitelji Bašić u Splitskoj banci 2330003 – 1000000013 na ime Željka Bašića s pozivom na broj 40668469003.

Ključne riječi

Komentara 1

KR
kresimirn
15:42 30.12.2011.

12000kn kosta stranica reklame ? pa jeftini ste mogu reci....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije