On zna kako

Kada 12-godišnjak otkrije tajnu i odgovori na vječno pitanje: Kako razumjeti žene?

Kako razumijeti žene
Foto: screenshot/ Viralnova
31.01.2014.
u 10:15

Jedno je od najtežih i najkompliciranijih pitanja kako razumjeti žene? Neki smatraju da su za objašnjenje potrebne tisuće i tisuće stranica literature...

Milijuni dolara se troše, ali i zarađuju kada je riječ o industriji ljubavnih odnosa. Mnogi su u stalnoj potrazi za rješenjem problema kada je riječ o ljubavnim vezama. Zaljubili ste se u nekoga, ali ta vam osoba ne uzvraća osjećaje?

Kako se izvući iz ciklusa bolnih osjećaja, samo su neka od pitanja koja se tako često postavljaju.

Jedno od najtežih i najkompliciranijih je zasigurno pitanje kako razumjeti žene? Neki smatraju da su za objašnjenje potrebne tisuće i tisuće stranica literature...

Jedan 12- godišnji dječak također se odlučio pozabaviti ovim pitanjem, piše Viralnova. I napisati knjigu. Vrlo jednostavnu i prema mišljenju mnogih – neprocjenjivu.

I onda je krenuo....

I cijelom svijetu otkrio:

>>Muškarci priznali: Evo što mislimo kad kažemo da ćemo razgovarati poslije

>>Ovo je tako dobro! Pet stvari koje muškarci žele da radite u – krevetu!

Komentara 7

ST
strukle
12:51 31.01.2014.

Ima klinac pravo, vjerojastno zna i ovaj stari vic: Covjek je uspio deaktivirati ogromnu bombu cijom bi eksplozijom doslo do ogromne katastrofe, miliona zrtava i radioaktivnog zagadjenja cijele Zemlje. Bog ga je zelio nagraditi, pa mu se ukazao i nakon nakon kraceg govora mu je rekao: “Ispuniti cu ti jednu zelju, koja god ona bila, jer si vise nego zasluzio!” Covjek odgovara: “Stvori auto-sectu od Kalifornije do Havaja, jer ja se bojim letenja, a zelim svakako ici na Havaje” Nato ce Bog: “Cuj, daj se malo sredi. To je preveliki zalogaj cak i za mene. Daj lijepo zamoli za nesto realnije, pa nece biti problema” “OK”, kaze covjek Bogu, “Nikako nemam nekog veceg uspjeha sa zenama u mom zivotu. Ne razumijem ih, a izgleda niti one ne razumiju mene. Ne trazim mnogo, normalne zene, nikakve narocite ljepotice, modeli, glumice itd.” Bog: “Gledaj, reci ti meni zelis li autocest do Havaja sa tri ili cetiri trake u svakom smjeru?”

GA
galway
11:40 31.01.2014.

Znao sam ja da su današnja djeca supernapredna. Meni je trebalo 33 godine da shvatim isto.

Avatar liquidsky
liquidsky
10:58 31.01.2014.

Za klinca: odličan (5).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije