Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neovisni znakovi

Ova četiri horoskopska znaka cijene neovisnost u vezi

Unsplash
01.03.2023.
u 07:00

Ovi znakovi zodijaka žele da njihov partner poštuje njihov osobni prostor i cijeni njihovu neovisnost, a istovremeno ih uvjerava da se na njih mogu osloniti.

Potreba za samoćom nije pokazatelj neuspjele veze, već prilika za rast. Samo što neki horoskopski znakovi trebaju kompatibilnog suputnika koji razumije da im može trebati više neovisnosti od drugih, što nije negativan faktor. Uostalom, zdrava količina neovisnosti neophodna je za svaku vezu kako bi oba partnera mogla održavati svoje odvojene živote dok još uvijek osjećaju ljubav koja proizlazi iz zajedničkog života, prenosi Pinkvilla.

Vaš horoskopski znak otkriva kakvi ste u vezama:

1/12

1. Ovan

Kada izlazite s Ovnom, morate prihvatiti njihovu želju da budu neovisni i da obavljaju svoje stvari. Često preuzimaju vodstvo i vole imati kontrolu nad vlastitim životom. Uživaju imati partnera na životnom putovanju, ali im je također potrebno puno samoće i prostora. Kako bi pronašli mentalni mir i cijenili svoju neovisnost, neće oklijevati prekinuti vezu ako osjećaju da su preopterećeni zbog očekivanja od strane partnera.

2. Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj intelektualnoj znatiželji, prilagodljivosti i komunikativnosti. Ovaj zračni znak ne želi se osjećati sputanim u svojoj vezi, što bi ih moglo navesti da odgode izlaske i nastave svoja druženja. Blizanci žele suputnika koji će ih stalno izazivati ​​i pružiti im osjećaj neovisnosti. Oni su izvrsni suputnici kada im date dovoljno prostora da rašire krila. Cijene svoju jedinstvenost i neovisnost.

3. Škorpion

Za Škorpione je ključno očuvanje njihove neovisnosti, posebno u romantičnim vezama. Osjećaj zarobljenosti i preopterećenosti partnerovim postupcima najgora je stvar koju ovaj vodeni znak može doživjeti. Kako bi održali zdrav razum, potrebno im je mnogo vremena da budu sami. U suštini su predani svakom aspektu svog života i žele posvetiti jednaku količinu truda svakom zadatku koji od njih zahtijeva neovisnost.

4. Strijelac

Kao vatreni znak, Strijelac je poznat po tome što je neovisan i pustolovan te često voli isprobavati nove stvari, uključiti se u nova okruženja i stjecati nova iskustva. Mogli bi poželjeti biti povezani sa svojim partnerom, a da i dalje žele zadržati svoju neovisnost u vezi. Nikada ne govore o planovima i često radije provode vrijeme izvan svoje veze jer žele iskusiti život u njegovoj najvećoj mjeri i ne žele biti ograničeni obvezama i odgovornostima koje dolaze iz veze.

Važno je imati na umu da traženje više neovisnosti i prostora nije pokazatelj veze koja se utapa, već prije mogućnost za progresivnu vezu. Komunikacija je ključna, a oba bi partnera trebala biti otvorena i iskrena u pogledu svojih potreba kako bi pronašli ravnotežu koja im odgovara.

Ne vole biti u vezi: Ovi horoskopski znakovi najsretniji su kao samci

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije