lukavo

Ove 3 stvari zasigurno će vas zbližiti i učvrstiti vašu vezu

par
Foto: Thinkstock
14.03.2014.
u 12:45

Vrlo je teško zbližiti se ako ste često fizički odvojeni, ali i po tom pitanju možete nešto učiniti

Muškarci su ti koji su usredotočeni na djela, a ne na riječi pa je tu činjenicu bolje što prije prihvatiti.

1. Uspostavite neki svoj ritual

To može biti gledanje filma prije spavanja, češkanje ili bilo što drugo u čemu oboje uživate. Takvi rituali više će vas zbližiti, a vaša potreba za takvim gestama u njemu će probuditi podsjetnik na to da vas ne može lako izgubiti.

2. Oborite ga s nogu svojom "divljom stranom"

Foto: screenshot/facebook

Foto: Shutterstock

Vrlo je teško zbližiti se ako ste često fizički odvojeni, ali i po tom pitanju možete nešto učiniti. Pošaljite mu sliku svog donjeg rublja s porukom u kojoj piše da jedva čekate vaš sljedeći susret. Čim se sljedeći put nađete, stare će se strasti brzo rasplamsati.

3. Gledajte slike iz djetinjstva

Tako je slatko promatrati sve vaše fizičke transformacije i smijati se događajima koji su vezani za dogodovštine iz djetinjstva.

>>Znate li kako muškarci zavode žene? Ukradite njihovu tehniku

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije