nalazi se u kolumbiji

Ovo je najmanji aerodrom na svijetu: Let čekate ispod manga, a ima samo jedan WC

TikTok
28.08.2024.
u 16:30

Zračna luka Hacaritama toliko je mala da jedva ima mjesta za stroj za skeniranje

Ako često putujete zrakoplovom, tada ste mogli vidjeti različite aerodrome. Velike zračne luke nude niz aktivnosti, mnoštvo trgovina i puno izbora, dok ćete na mali aerodromima biti sretni ako imaju kafić i trgovinu. 

Jedna od najmanjih zračnih luka na svijetu smještena je u Aguachici u Kolumbiji. Zračna luka Hacaritama toliko je mala da jedva ima mjesta za stroj za skeniranje. Zapravo, postoje samo dvije čekaonice, jedna gdje dolazite i druga za ručnu provjeru prtljage, piše Mirror.

@travelercolombia ¿Qué te parece? 😁 #fyp #aeropuerto #aguachica #aguachicacesar #elpaisdelabelleza #viajescolombia #viajes #turismocolombia ♬ sonido original - Traveler Colombia

Zračna luka vam daje kartu da preuzmete svoju torbu kada stignete na odredište, što će sigurno izazvati tjeskobu kod nekih nervoznih putnika. A kad čekate, mjesta ima ispod stabla manga.

VEZANI ČLANCI:

Svoje iskustvo s najmanjom zračnom lukom na TikToku je podijelila korisnica Traveler Colombia. "Ovdje imam svoju ručnu prtljagu, a ovdje možete vidjeti druge putnike koji čekaju poziv da uđu u drugu čekaonicu. S druge strane je pista za avione. Putnici koji su stigli kasno čekaju u redu na suncu. Ovo je druga čekaonica u koju ulazite kada ste spremni za ukrcavanje", objasnila je u videu.

Dodala je i da vam, prije nego što uđete, još jednom ručno provjeravaju ručnu prtljagu. "Postoji samo jedan toalet za muškarce i jedan za žene. Gledajte, prilično je prostrano i čisto. To je dobra količina jer avioni prevoze samo 48 putnika. Ovdje sam pronašla pauka u WC-u", ispričala je korisnica. Govoreći o trenutku kada je krenulo ukrcavanje u zrakoplov, otkrila je da je potrebno stići ranije. Avion se možda čini manjim, ali su sjedala udobna. Generalno, korisnica smatra da je iskustvo bilo vrhunsko.

Video je prikupio 172.000 lajkova i 2.900 komentara. "Imaš pravo, to je najcool zračna luka na svijetu. Jednostavne stvari su najljepše", napisao je jedan korisnik. Drugi je dodao: "A najbolja stvar je što je mango besplatan".  Jedan je korisnik pitao što kad pada kiša. "Bio sam tamo kad pada kiša, koriste kišobrane da te odvedu do aviona", odgovorio mu je drugi korisnik.

Koje su najsigurnije zemlje za putovanje u svijetu? Pogledajte kako na ljestvici stoji Hrvatska

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije